2777
2789
عنوان

عفونت چشم

43 بازدید | 14 پست

کسی دورو اطرافش جدیدا چشماش عفونت نکرده ؟ 

چیکار کنم زودتر خوب شه 

بچم ده سالشه دو س روزه چشاش عفونت کرده  اول یه چشمش بود بعد دوروز دوتاشم قرمز شده 

تتراسایکلین میزنم دوساعت قرمزی میره باز برمیگرده 

همون پناد چشم که میزنی خوبه شبها بزن وفت خابش روزها قطره چشمش رو بگیر هز داروخانه بزن براش  سردیجات هم بهش نده

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون پناد چشم که میزنی خوبه شبها بزن وفت خابش روزها قطره چشمش رو بگیر هز داروخانه بزن براش سردیجات ...

میزنم میگم اندازه چند ساعت تاثیر میکنه باز برمیگرده 

میگن ویروس جدیده 

گفتم ببینم کسی نگرفته دارو خاصی استفاده نکردن

میزنم میگم اندازه چند ساعت تاثیر میکنه باز برمیگرده میگن ویروس جدیده گفتم ببینم کسی نگرفته دارو خاصی ...

دختر برادرم گرفت سه روزه خوب شد نگران نباش بزار دورش به راحتی بگذره که برنگرده

بله بفرما

درمان #عفونت_چشم

اگه کسی چشمش عفونت کرده طی 7 شب یه قطره عسل طبیعی واقعی داخل چشمش بریزه.

بعد از 7 روز چشمش رو با عرق رازیانه بشوره. ان شالله درمان خواهد شد.

🔴 به هیچ وجه چشمتون رو با چایی و این جور چیزا شست و شو ندید!.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

درمان #عفونت_چشماگه کسی چشمش عفونت کرده طی 7 شب یه قطره عسل طبیعی واقعی داخل چشمش بریزه.بعد از 7 روز ...

تجربه استفاده از عسل رو میفرستم 

سلام خسته نباشید

میخواستم تجربمو درمورد درمان عفونت چشم مطرح کنم

توی این مدتی که هوا آلوده بود چشمم عفونت کرده بود و خیلی ورم کرده بود

به مدت 4 یا 5 روز هر شب یک قطره عسل داخل چشمم ریختم و خداروشکر بعد ازین مدت چشمم کاملا خوب شد

ممنون از زحماتتون🙏🌹

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برا دختر من 5 روز شده اونم فقط تترا زد

خوب سن کودک میزان عفونت شرایط جسمی بچه ها با هم فرق داره قطرش رو هم بگیر مال عفونت چشمه روزها بزن براش

تجربه استفاده از عسل رو میفرستم سلام خسته نباشیدمیخواستم تجربمو درمورد درمان عفونت چشم مطرح کنمتوی ا ...

ممنون عزیزم ولی چون بچس و چشمه  میترسم بخوام سنتی کاری کنم چون چشم حساسه و جای دیگه بدن نیس

ممنون عزیزم ولی چون بچس و چشمه میترسم بخوام سنتی کاری کنم چون چشم حساسه و جای دیگه بدن نیس

برمینای طب اسلامی گفته شده ..

اینم میفرستم ولی در اخر هرطور صلاح میدونید 

ان شاءالله خوب شن زودتر .‌. خدایی نکرده ادامه داشت این روشو امتحان کنید جواب میده 

برمینای طب اسلامی گفته شده ..اینم میفرستم ولی در اخر هرطور صلاح میدونید ان شاءالله خوب شن زودتر .‌. ...

سلام خدمت استاد بزرگوار
خداقوت به همگی
قرارشد نتیجه درمان هاراعنوان کنیم  من باتوجه به بیماریم چشمم مدام خشک میشه وتند تندعفونت می کنه یکی دوروزسوزش  چشم داشتم گفتم وای دوباره عفونت کرده درمان عفونت چشم رامطالعه کردم یکیش این بود که یه قطره عسل داخل چشم بریزیم باترس ولرز ریختم چون که چشم حساسه آدم می ترسه همین که ریختم یه سوزش شدید همراه بااشک ایجادشد  وبعد دوسه دقیقه شستم گفتم الان چشمم کور میشه😂ولی احساس بسیار خوبی پیدا کردم وچشمامم کاملا بازشدوسوزش دیگه نداشت شب به همسرم گفتم گفت خدارحم کرده 😁دیگه نریز چشم حساسه
فرداش نریختم ولی پس فرداش دوباره ریختم چون که طول درمانو استاد فرمودندده شب ومن همون دو شب تازه با فاصله  ریختم چشمم کاملا خوب شد وخیلی خوشحالم که دکتر نرفتم وقطره نریختم خداخیرتون بده ان‌شاءالله 🙏

سلام خدمت استاد بزرگوارخداقوت به همگیقرارشد نتیجه درمان هاراعنوان کنیم من باتوجه به بیماریم چشمم مد ...

سلام وقتتون بخیر 

خیلی خیلی از دوره های خوبتون تشکر میکنیم 

و باز هم درمان دیگه از دوره ی طب اسلامی شما 

دختر بچه ی ما چشمش عفونت کرد به اصرار همسرم بردیم دکتر چشم براشون قطره نوشتن قطره ها رو با هزار سختی مینداختیم چشم بچه دو روز خوب بود و باز چرک میکرد 

تا اینکه به لطف خدا رسیدیم به قسمت درمان چشم شما و عفونتش بدون هیچ عارضه ای به کلی برطرف شد 

باز هم یک دنیا ممنون 🌹

ایشونم همون روشو امتحان کردن جواب گرفتن برای دخترشون