2777
2789

بچها پای جانمازم میخام به نیت همتون دو رکعت نماز بخونم میگن دعا در حق دیگران زودتر میگیره

ولی به جاش از شما میخام برای شادی روح نامزدم که فوت شده یه فاتحه بخونید🖤هرکس خوند این تاپیک رو لایک کنه به نیت کسایی که تاپیک رو لایک کنن و فاتجه بخونم میخام نماز حاجت بخونم انشالله حاجت روا بشیو هر نیتی که دارید

شماهم برای من دعا کنید حالم بهتر بشه و خدا برام جبران کنه این روزا سختمو😔

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

عزیزم ان شاالله حاجت روا باشی

دعا کن همیشه عشق و ارامش تو زندگی زناشوییم در جریان باشه دعا کن از نظر مالی تغییر مثبت کنیم خونه بخریم زود.بچه سالم و صالح باردار بشم.ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارحمتشون کنه🩶

التماس دعا عزیزم...❤️

دعا کن هرچی صلاحه برام پیش بیاد،حال خودمو خونوادم خوب باشه:)

زود مسیر زندگیمو پیدا کنم و نو کنکور موفق شم❤️

ممنونم ازت🌱انشاالله حاجت روا شی،میبینم روزایی که خدا برات جبران کرده و حالت خوبه❤️

همونیم که محتاج نگاه خدام؛)

خدا رحمتش کنه . خدا به دلت آرامش بده و از بار غمت کم کنه🫂❤️ .

برام دعا کن تو کارم حسابی پیشرفت کنم و استقلال مالی پیدا کنم ، همونجوری که دل بخواهمه. و به خونه دلخواهم هر چه زودتر برسم . 🙏🌹🌹🌹

عزیزم تاپیکاتو خوندم واقعا پشیمون شدم از چیزایی که نوشتم.کاش نمیخواستم .نمیدونم حس بد گرفتم اصلا

کلا بی حس شدم.خیلی برات ناراحت شدم عزیزم از ته دلممممم از خدا میخوام بهت صبر بده خودش یه کاری کنه دلت اروم بگیره😔لطفا برو مشاوره جای خوب خودت به خودت کمک کن