2777
2789
عنوان

کدوم دختر قشنگتره(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 119 پست
بچه ها مرسی از نظراتون ❤️خودم شال مشکیه بودم اون یکی دوستم 😄

خودت به دلم نشستی به قیافه نیست به اخلاقه که جذب آدم میشن اطرافیان احساس کردم مهربونه اون سمت راستیه که گفتی خودتی

🌈💙 Martia 💙 🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نترسخانم هم هستمولی تو سایت عمومی که امکان برداشتن عکس هست و شرایط حذف تاپیک خیلی سخته، عکس شخصی ...

حالا نیازی نبود بچه مردمو اینجوری بترسونی با نصیحت ساده ام کار راه می‌افتاد 😁🙏

نمیفهمم خب چرا یکی باید اسکرین بگیره چ کار زشتیه خب وقتی آدم راضی نیس

ببین اینجا عمومیه چند تا مرد هم میگیرن نگه میدارن که انگار عکس عروسی ننشونه و اصلا نمیفهمی حالا باز این خودش گفت

✒️

خودت به دلم نشستی به قیافه نیست به اخلاقه که جذب آدم میشن اطرافیان احساس کردم مهربونه اون سمت راستیه ...

مرسی گلم آره واقعا  اما من سمت چپیه بودما 😄

همون ک شال مشکی داشت ن سفید

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

ببین اینجا عمومیه چند تا مرد هم میگیرن نگه میدارن که انگار عکس عروسی ننشونه و اصلا نمیفهمی حالا باز ...

چی بگم حق با شماست تجربه شد 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

جان عزیزتون اگه اشنایید بگید

نه عزیزم، من تو این سایت کسی را نمیشناسم

من به یه نفر گفتم سنت به عکس پروفت نمیخوره، واسم عکس فرستاد، گفتم قبوله عکس نمیخواد پاکش کن، زودم پاک کرد ولی یه نفر برداشته بود و گزارش زد واسش، تعلیق شد. 

یه زمانی هم از عکسایی که بچه ها گذاشته بودن تو اینستا سواستفاده شده بود

پس لطفا عکس شخصی نذارید، مخصوصا عکس دیگران

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
حالا نیازی نبود بچه مردمو اینجوری بترسونی با نصیحت ساده ام کار راه می‌افتاد 😁🙏

اره بخدا ضربان قلبم و بیا ببین رو چنده فک گردم اشناست

شما یکدفعه دیگه هم گذاشته بودی درسته ؟یه تاپیک دیگه منظورمه حدود چند ماهی پیش

چ حافظه ای دارید ماشالا آره با ی اکانت دیگه بودم اینجا اردیبهشت ابنا 

نه عزیزم، من تو این سایت کسی را نمیشناسممن به یه نفر گفتم سنت به عکس پروفت نمیخوره، واسم عکس فرستاد، ...

بله ممنون از توصیتون

چی بگم حق با شماست تجربه شد

اشکال نداره عزیزم از این به بعد حواست رو جمع کن حالا یکی اصلا براش مهم نیست و عکس های بی حجاب همه ی پیامرسان ها داره اینجا هم میذاره ولی کسی که میترسه بشناسنش این کار رو نکنه بهتره

✒️

مرسی گلم آره واقعا اما من سمت چپیه بودما 😄همون ک شال مشکی داشت ن سفید

اهان ببخشید من فقط قیافه ها تو ذهنم بود ببخشید عزیزم 😅🤍ولی به جون بچم منظورم نبود که اون که قشنگه آدم بداخلاق و بدی هست کلی گفتم که بگم قیافه ظاهری مهم نیست بازم شرمنده بد نوشتم

🌈💙 Martia 💙 🌈

اره بخدا ضربان قلبم و بیا ببین رو چنده فک گردم اشناست

😂شما که اینقد می‌ترسی چرا عکس میذاری، حداقل زود پاک کن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹