2777
2789
عنوان

کدوم دختر قشنگتره(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 119 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار منم ببینم بگم

ن والا بعضیا ی حرکتایی میزنن آدم از سایه خودشم میترسه

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

عکس زیاد گذاشتن گلم با منی؟

شما بودی گفتی بارداری و تو مسافرت بودی درسته ؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
میترسم ریسک کنم بد در بیاد خیلی ریسکه بنظرم

ب نظر من ک چهره خیلی معصوم و خوشگلی داری و با عمل بینی از نچرال بودن در میای عمل نکن

الان همه عملی شدن و چهره های نچرال بیشتر طرفدار دارن

کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
آشنایید؟

نه نترس

خانم هم هستم

ولی تو سایت عمومی که امکان برداشتن عکس هست و شرایط حذف تاپیک خیلی سخته، عکس شخصی نذارین که بعدا واستون مشکل ساز نشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بله گلم

همون با شما بودم 

گفتم کوچولو میزنی و کم سن و سال 😁

در کل خیلی نازی 🫠

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
نه نترسخانم هم هستمولی تو سایت عمومی که امکان برداشتن عکس هست و شرایط حذف تاپیک خیلی سخته، عکس شخصی ...

جان عزیزتون اگه اشنایید بگید 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

نه نترسخانم هم هستمولی تو سایت عمومی که امکان برداشتن عکس هست و شرایط حذف تاپیک خیلی سخته، عکس شخصی ...

به نظر من حالا خودش هیچی دوست داشته گذاشته اون دوستش هم عکسش میمونه تو گوشی بقیه

✒️

ب نظر من ک چهره خیلی معصوم و خوشگلی داری و با عمل بینی از نچرال بودن در میای عمل نکنالان همه عملی شد ...

ممنون از نظرت ،خودمم مماغمو دوس دارم 😄چشمام یکم ریزه ولی رنگش قشنگه 

فقط از نظر مدل مو و ابرو و اینا اگه بهتر میشم انجام بدم 

چ استرسا ک ب من وارد نشد امشب 

به نظر من حالا خودش هیچی دوست داشته گذاشته اون دوستش هم عکسش میمونه تو گوشی بقیه

نمیفهمم خب چرا یکی باید اسکرین بگیره چ کار زشتیه خب وقتی آدم راضی نیس