2777
2789
عنوان

ای کاش منم زیبا بودم

90 بازدید | 14 پست

زیبا نیسم 

امروز با یکی از دخترای فامیل که عین لباس منو پوشیده بود 

عکس میگرفتیم حرف میزدیم 

بعد عکسای اون همه دافی قشنگ 

من قیافم داغون 

حتا روم‌نشد براش بفرستم بس زشتی و زیبایی مشخصه 

چشماش درشت من چشام ریز 

دماغ خوشگل دماغ من پهن 

لباش خوشگل صورتش کلا شبیه ماه

ابروهای پر مشکی 

من آرایشم بیشتر از اون بود ابروهام میکرو مژه هام کاشت و فلان ولی بازم اون سر بود 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

ماها اجزای صورتمون زشته

خوده فرم صورتمونم زشته 

پول عمل ندارم

الکیم نگید اعتماد به نفس داشته باش

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

واسه چیزی که دست خودت نبوده غصه نخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا غصه میخورم برای این شانس عن

خودم چهرم خوبه اما چه فایده شانس ندارم 

انشاالله بختت قشنگ باشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من قیافم تو فامیل شهره بودو هست کلی خواستگار داشتم.الان شوهرم خیلی خوبه ولی خانوادش عذابمون میدن

بختت قشنگ باشه قیافه میشه چی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

‏دلم میخواست توی یه چیزی "خیلی" بودم؛ مثلا خیلی خوشگل، خیلی خوش‌هیکل، خیلی پولدار، خیلی موفق، خیلی باهوش، خیلی…

ولی همه چیم خیلی معمولیه!

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه بنده خدایی هست چهار سال از من بزرگتره ماشالله قد و هیکل و اندام ، پوست سفید و یکدست و صاف کپی پوست نوزاد ،چشم ابرو ودهن بینی و دندون و حتی موی سر بدون یه تار سفید و خلاصه همه چی تموم و عالی شوهر عالی خانواده شوهر رو سر میچرخوننش بچه هاش عالی هرجا میری نگاه ها سمتشه کل هیکلش طلاس 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

خیلی حس بدیه من تو سن بلوغ بودم خیلی زشت بودم طبیعتا بعد یه بار با دختر عمم داشتیم سلفی میگرفتیم اون کلا از من خوشگلتره لب و بینی قشنگی داره  آرایشم کرده بود من هیچی آرایش نداشتم اومدیم عکسا رو نگاه کردیم اون خیلی داف بود من داغون بودم سر هر عکس یه ساعت بهم می‌خندید از اون موقع من میترسم عکس بگیرم  هنوزم جلو اون احساس زشت بودن دارم