2777
2789
عنوان

تجربه مصرف قرص اورژانسی

67 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

من دو روز پیش رابطه داشتم و اون ابشو بیرون ریخت ولی همون لحظه حس کردم کامل خیس شدم ازش پرسیدم گفت که نریختم داخل این پیش اب بود خیلی استرس گرفتم و بعد از چند دقیقه رفتم دوتا قرص اورژانسی خوردم 

بعد دو ساعت رفتم دکتر زنان نوبت داشتم معاینم کرد گفت خیلی عفونت دارم برام سونو نوشت انجام دادم گفتن تخمدونات ضعیفن 

یعنی امکان بارداریم صفره وجای نگرانی نیست ؟خیلی نگرانم و میترسم 

نمیدونم چرا مثل نقل و نبات دارین اورژانسی میخورین

چه خبرتونه؟!

سالی دوتا بیشتر نباید خورد

مگه اسمارتیزه همینطوری دوتا دوتا میرین بالا

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چرا مثل نقل و نبات دارین اورژانسی میخورینچه خبرتونه؟!سالی دوتا بیشتر نباید خوردمگه اسمارتیزه ...

اعصابم خورده اسی به دل نگیر

همین الان یه دختر 16 ساله که از اشناهاست زنگ زده نحوه مصرف دارو رو بپرسه اونم تازه بعد 2 سال

فهمیدم ارتباط جنسی داره و هر ماه نزدیک 3 تا اورژانسی میخوره

یعنی انقدر حرص میخورم تهش میترکم 

اه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

احتمالا دوز ۷۵ بوده که دوتا خورده که میشه یه دونه دوز ۱‌.۵

عزیزم من اصلا سر درنمیارم از این چیزا اولین بارمه مصرف میکنم 

الان برگه که داخل جعبه قرص بود عکسشو فرستادم ببین یعنی طرز مصرف درست بود یا بی تاثیر😓😓😓😓

عزیزم من اصلا سر درنمیارم از این چیزا اولین بارمه مصرف میکنم الان برگه که داخل جعبه قرص بود عکسشو فر ...

تو بسته اش چندتا بود؟؟؟اگه دوتا بود که دوز ۰.۷۵ بوده اگه یکی بود دور ۱.۵ بوده