2777
2789

خوردم نمیدونم ملینه یانه ولی از سر شب گلاب ب روتون حالم خوب نیس از اونه بنظرتون یااز مریضی ک گرفتم پریود نمیشم دیوانه شدم

مبخای پریود شی شیر و زردچوبه بخور

نمیدونم چمه حدودا ۱ماه سرما خوردگی و سرفه درگیر این ویروسم باید ۱ام پریود میشدم ک نشد اینو خوردم افتادم ب ی اسهال شدید نمیدونم از اینه یااز مریضیم داغون شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چمه حدودا ۱ماه سرما خوردگی و سرفه درگیر این ویروسم باید ۱ام پریود میشدم ک نشد اینو خوردم افت ...

ازاینه شاید ولی چرا اونو انتخاب کردی.   دمنوش دارچین.  شیر و زرچوبه که من خوردم پدیود شدم. 

نازایی شنیدم میاره من نمیخورم دیگه همینجوریم مشکل دارم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

برام مهم نیس خوب بچه دارم فقط پریود شم

وقتی نازایی میاره شاید رو پریودم اثر داشته باشه ، درموردش خواستید بیشتر تحقیق کنید 

برا پریود گیاه پنج انگشت و پودر ویتاگنوس فکر کنم بهتره.. هورمونارو هم تنظیم میکنه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !