2777
2789

نمیدونم میخوام مهاجرت کنم یا دوباره کنکور بدم و رشته مورد علاقمو قبول شم فعلا هم حال و هوای ازدواج و ندارم بقیه اطرافیانم همشون به فکر شوهر کردن و اینان ولی من حس و حالم اینجوریه که شای اصلا ازدواج نکنم 

شما دوران ۲۰ سالگی به چه چیزایی فک میکردین ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط شوهر نکن

اول مستقل بشو... به درآمد برس بعد اگر دوست داری برو تو رابطه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اون موقع کنکور و دانشگاه

البته اگه سرمایه لازم و شرایط کافی برای مهاجرت تحصیلی داری اون بهتره

۱۹ سالمه و نمیدونم دارم چیکار میکنم مورد تعرض دارم قرار میگیرم و همیشه با خودم فکر میکردم این جور موقع ها طرفو پاره میکنم ولی مثل موش شدم

پشت کنکور موندم برا کنکورم نمیخونم چون وقت ندارم سرکارم 

خونه هم نمیتونم بمونم چون از نظر روحی روانی شرایط خونه موندن و درس خوندن ندارم

اصلا یادم نمیاد کی هستم و میخوام چیکار کنم

میخوام مهاجرتم کنم اما میدونم نمیشه نه پولشهنه سواد و دانشو شرایطش نه خوانوادم میزارن 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
میخوام برم کلاس شنا گلدوزیبا دستم علاقه دارم کلاس زبانم تو فکرشم

چند سالته  ب فکر ازدواج هستی حس میکنم فقط منم که اینجوریم حس میکنم ایرانی ها تایپم نیستن به خاطر همین تو فکر مهاجرتم ولی از ی طرفم شرایطم برای مهاجرت اوکی نیست 

۱۹ سالمه و نمیدونم دارم چیکار میکنم مورد تعرض دارم قرار میگیرم و همیشه با خودم فکر میکردم این جور مو ...

من همیشه فکر میکردم اگه کسی بهم زورگویی کرد تو مدرسه سریع میرم به مدیر و معلم میگم ولی هیچوقت نتونستم .....

من همیشه فکر میکردم اگه کسی بهم زورگویی کرد تو مدرسه سریع میرم به مدیر و معلم میگم ولی هیچوقت نتونست ...

منم همیشه تو اینجور مواقع ترسو ام و هیچی نمیگم به خاطر همین سعی میکنم تو موقعیتش نباشم مثلا از اسنپ گرفتن وقتی تنهام میترسم 

چند سالته ب فکر ازدواج هستی حس میکنم فقط منم که اینجوریم حس میکنم ایرانی ها تایپم نیستن به خاطر همی ...

من ۱۶ سالمه به فکر ازدواجم هستم تو شهر ما زود ازدواج میکنن 

ولی  هیچ ادم حسابی خاستگاری من نمیاد قیافم معمولیه ولی وضع و شرایط خوانوادگیم داغونه من برخلاف توهم مردا ایرانی بیشتر تایپمن ولی دوست دارم ولی با تفکر خارجیا بیشتر حال میکنم ....