2777
2789

مادرم ۵ ماهه فوت شدن

جوون بودن 

۵۶سالشون بود ۳ سال درگیر سرطان بودن

من و خواهرم اون مدت یک روز درمیون میرفتیم برای پرستاری و کمک ب کارای خونه

البته خدا برادرامو حفظ کنه اونام خیلی کمک میکردن

حالا که مادرم ۵ ماهه فوت شده بازم تند تند میایم من خودم هفته ای دوبار یا س بار میام برای آشپزی و کارای خونه 

برامون سخته کار دوتا خونه ولی برادرام مجردن و سرکار میزفتن پدرمم همینطور  خودشون شبا از پس خودشون بزمیان

هم من هم خواهرم وقتایی که نمایم همش حس میکنیم مامانم ناراحته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم روحشون شاد باشه😔هفته ای دو بار برید هر کدوم اگه نتونستید غذا و اینا زیاد درست کنین خودشون ...

من بیشتر هفته ای دوبار میرم ۹۰ درصد وموقع هم با همسرم برمی گردم یعنی عملا خللی تو زندگیم نبست و شوهرم تنها نمیمونه 

خدا بیامرزه من الانم ماهی یبار میرم

چون مهری نیست عاطفه ای نیست

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
داداشاتون ازدواج کنن بعد بزارین باباتون ازدواج کنه

ی برادرم تازه ۱۹ سالشه

ی برادرم ۳۷ که کلا از اول میلی ب ازواج نداشت علاقه ای نداره

پدرمم میگه من دق میکنم اگه کسی جای مامانتون بیاد 

بعدم هنوز ۵ ماه شده زوده برای این حرفا خودمون دلمون نمیاد

اخی عزیزم روحشون شاد باشه😔هفته ای دو بار برید هر کدوم اگه نتونستید غذا و اینا زیاد درست کنین خودشون ...

بحثم غذا نیست خودشون روزایی که نمیریم از پس خودشون برمیان هول بخاطر روحیه چون مت مامانم ۳ سال بدترین مریضی داشت و خیلی ههمون داغون شدیم 

دوم دیگه اول و آخر مردن رسیدگی میخواد خونه 

من قبل مریضی مامانم هفته ای یبار میرفتم چون دانشجو بودم و شاغل مامان من خیلی خوب بود خیلی

میدونه چیه درسته الان دلت برا مهربونیات مامانت پر میکشه و سخته اما خدارو شکر کن این همه خاطرات خوب داری ازش

مامان من تو هیچ شرایطی پشتم نبوده هیچوقت دست محبت رو سرم نکشیده پریروز گفتم انقد دلم آش میخواد گفت بگو مادرشوهرم درست کنه

مادرشوهرم مشهد بود امشب اومد خونش زنگ زدم زیارت قبول بهش بگم گفت فردا بیا چی برات بپزم چی دلت میخواد  با اینکه مریض احوال

مادر خودم که جوونتر و سرحال تره هیچی

وقتایی که مادرشوهرم خوبی میکنه روانی میشم میگم خدایا من این حسارو از مامانم میخواستم وقتی میبینم دلش پر میکشه برا خواهرشوهرم از حسودی دق میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونه چیه درسته الان دلت برا مهربونیات مامانت پر میکشه و سخته اما خدارو شکر کن این همه خاطرات خوب د ...

عریزم چقد سخت :(((((

چرا اخه مادر که عاشق بچه شه 

مامان من تو بدترین حال که راه نمیتونست بره بعکر خرید برای سیسمونی من بود

البته ببخشید نباید تو این حال و هوات اینارو می‌نوشتم

دست خودم نیست وقتی میبینم می‌شنوم یکی مادر خوب داره یا حتی برا شما که به رحمت خدا رفته

حالم اینجوری میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عریزم چقد سخت :(((((چرا اخه مادر که عاشق بچه شه مامان من تو بدترین حال که راه نمیتونست بره بعکر خرید ...

روحش در آرامش

خوشبحالت که طعم شیرین محبت هارو چشیدیم

من هیچوقت نداشتم اگه روزی هم بره نمیدونم برای چی باید زجه بزنم و دلتنگی کنم من یک عمره دلتنگم مادرم اول خودش مهمه بعد پسراش

1
5
10
15
20
25
30
35
40