2777
2789

یکی از عمو های من میلیاردره،نمایشگاه ماشین خارجی داره،بیست تا ماشین پورشه و بنز تو نمایشگاه داره،اما پسرش همیشه یه تیشرت ساده بدون طرح میپوشه ،حتی تو عروسی ،تمیز و مرتب و ساده میگرده ،ماشین زیر پاش بنزه،حالا پسر عمم بازاریه ،در حد متوسط داره،اما اگه ببینیش انگار میلیارده،همیشه مارک میپوشه،ادکلن شیخ سلطان،طلا و ....،پولداری به لباس نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پوست رو موافقم یه آدم پولدار چروکش کمتره توی زنای پولدار زیاد دیدم ولی اونایی که سختی کشیدن جوونی ایشون چروک زیاد دارن ، دندون اینروزا برای افراد سن بالا ولی الان قسطی هم هس اینا بازم نمیشه گفت پولداره طرف ، تو یه جمع مردونه هم دیدم اونه که همه بدن ها سمتشونه پولدار جمع اونه حرف اول و آخر اون میزنه 

بجای اینکه‌هرچیزی ترند میشه برن بگیرن یا هرروز کافه و رستوران پول میزارن رو پولاشونزمین و دارایی هاش ...

بیشتر کردن زمین و دارایی سرمایه دار هست

سرمایه دار با پولدار فرق داره. یه نفر می تونه سرمایه دار باشه کلی زمین و خونه و... داشته باشه ولی به هر دلیل پول زیادی تو دستش نباشه

برعکسش هم هست یه نفر ممکنه پول زیادی تو حسابش باشه بره کلی خرید و سفر و... ولی سرمایه ی خاصی نداشته باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.