2777
2789
کفش و کیف و عطر

تا یه جایی آرع ولی هستن مردایی که پولدارن ولی خسیسن یه کفش رو یه سال میپوشن ... بعضی هاشون از عطر بدشون میاد حساسیت دارن و بعضی ها کیف ندارن ...

من میگم کفش حتما باید چرم باشه و کیف چرم گرون ، انگشتر های متنوع بپوشن لباس های متنوع ، ساعت گرون ، کارمندا کیف دارن اکثرا ، یکی هم کاپشن و کت اشون بازم شما بگید من کم تجربه ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه تشخیص داد واقعا چون الان همه کم و بیش به ظاهرشون اهمیت میدن 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
دقیقا اومدم همینو بگمبرادر من رو ببینی میگی پیک موتوریه😂ولی میلیاردره

اخه خود من همه چی گرون اما حسابم توش۵۰۰ تومنه تهش🤣و فامیلای میلیاردیمون لباسای پوسیده تنشون بنظرم پولداری ب پول خرج کردنه

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

اصلا به کیف و کفش و لباس نیست اتفاقا بعضیا پولی هم ندارن اما خیلی ظاهرشون براشون مهمه و همه حقوقشون خرج سر و وضعشون میشه . برعکس طرف فوق پولداره و ظاهرش خیلی ساده و معلوم نیست 

شما درستش رو بگو

بجای اینکه‌هرچیزی ترند میشه برن بگیرن یا هرروز کافه و رستوران پول میزارن رو پولاشون

زمین و دارایی هاشونو زیاد میکنن

اصلا نمیشه از ظاهر تشخیص داد کی پولداره

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂