2777
2789

ما عقدیم .روز مادر نیومد مامانم و ببینه به فردا موکول کرد گفت سرما خوردم نیومد شبش رفت سفر کاری بعد تو دو روز سفر یه زنگم نزد فقط من پیگیر شدم صبح پیام دادم گفت دارم میام حوصله ندارم و اینا فعلا منم دیگه پیام ندادم که کجایی رسیدی الان تو اینیستا اینو نوشته

زندگی با دلخوشی های ساده شیرینتر میشود داشتن یک همدم؟یک 

یعنی چی نمیفهمم منظورش و

انگار بچه اس مرتیکه ی گنده

خدااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایداون دستش خورده چراازش نمیپرسی

خیلی ناراحتم ازش نمیخوام حرف بزنم یه دونه پیام دادم یه جوری اه و ناله میکنه انگار میخوام بگم برگشتی زود بیا بریم بیرون 😑

خدااااا
حس میکنم دوسم نداره گاهی خیلییی خوبه گاهی هم بی توجه

دلیل و پیدار کن الکی دنبال روز مادر نباش شاید مشکل این آقا جدی تر از این حرفاست افسردگی داره یا منزوی ه یا خسیسه یا خانواده تو رو نمیخواد 

این باعث میشه پس فردا خودتم نذاره بری خونه پدریت

دلیل و پیدار کن الکی دنبال روز مادر نباش شاید مشکل این آقا جدی تر از این حرفاست افسردگی داره یا منزو ...

نه پدرم و مثلا خیلی دوس داره  همش میخواد باهاش همصحبت بشه همش تعریف میکنه ازش عاشق دستپخت مامانم مثلا خواهرم مریض شد نصف شب با خانوادش اوند تا ساعت ۳ شب باهام تو بیمارستان بود همه ی خرج و مخارج و اون داد  خسیس اصلا نیست برای سالگردمون یه گل ۲ میلیونی النگو خریده بود برای روز زن ۱ و خورده ای داده بود ست لباس خریده بود فقط خیلی کاریه  خیلییی

خدااااا