2777
2789
عنوان

انتخاب رشته تجربی

33 بازدید | 6 پست

سلام من معدل هفتمم 19/68 بود

معدل هشتمم رو نمیدونم اما دی ماه تلاش میکنم همه ی رو بیست میشم ورزش بهم هردفعه کم میده معدلمو کم میکنه خواستم بدونم اگه من همه ی درسامو بیست باشم تربیت بدنی 13 ایا میتونم تجربی انتخاب کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه رویات علوم پزشکی نیست به خاطر بتی که جامعه ازش ساخته نرو تجربی

رقابت کنکورش نسبت به بقیه رشته‌ها بیشتر در نتیجه قبولیش نسبت به بقیه رشته‌ها سخت‌تره

و جامعه یه بت خوشگل و بی‌نقص ازش ساخته در صورتی که اینجوری نیست کلی سختی داره معایب خودشو داره مثلا دوران تحصیل طولانی شیش هفت سال میخونی تازه میشی پزشک عمومی حالا باز پیراها دوران تحصیلیشون کوتاه‌تره سختی کار و کشیک‌های سنگین و آسیب‌زا و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تربیت بدنی تاثیری رو تجربی نداره

سال نهم انتخاب رشته به چند چیز بستگی داره 

هدایت تحصیلی 

معدل

هدایت تحصیلی شامل دو آزمون رغبت و تواناییه

رغبت یعنی علاقه مندی 

توانایی مربوط به توانایی های خودت

فرم نظرسنجی والدین و معلم و مشاور و دانش آموز

اینا همه با هم هدایت تحصیلیو می سازن

رشته هارو برات اولویت بندی می کنن

اگه الف بیاری می تونی بری 

ب بیاری باید وایسی الفا ثبت نام کنم بعد