2777
2789
عنوان

علت درد انگشتان دست

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست
من کل استخونای بدنم،هرثانیه ی جاش دردمیکرد ولی انگشتام بیشتر

منم انگشتای پام بود و مچ پام و گاهی زانوم و گاهی قفسه سینه وقلب و ...

دکتر قرص ارام بخش داد که شبها قبل خواب میخورم ، درد انگشتای پام بهتر شده ولی دستم درد میگیره

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم انگشتای پام بود و مچ پام و گاهی زانوم و گاهی قفسه سینه وقلب و ...دکتر قرص ارام بخش داد که شبها ق ...

خوب میشی نگران نباش.من خیلی امتحان کردم سرما و بادکولر بشدت اذیتم میکنه ودردمیگیرن.سعی میکنم لبنیاتم کم بخورم کشک که اصلا.

تنگی تونل کارپال نبود؟

از این جهت بررسی نشدم. چوم درد تو کل استخونام میپیچید ، درد انگشتای پا و مچ پا ، انگشتان دست و مچ دست ، درد زانو ، درد قفسه سینه و... 

با خوردن قرص آرام بخش بهتر شدم ولی درد دستام خوب نشده

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
من دکترم قرص هیدروکسی کلروکلین سولفات برام نوشت خیلی برام خوب بود ی ورقشو نخورده بود که کل دردام قطع ...

ممنونم. حتما به دکتر میگم

ماشه ای شده احتمال دیسک گردن هست باید تزریق کنی تو هردو

دیسک گردن که دارم حالا برم دکتر ببینم چی میگه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیسک گردن که دارم حالا برم دکتر ببینم چی میگه

پس از همونه 

بروز تزریق کن و آتل انگشت بخر و بعد تزریق آتل ببند تا ۳ روز خوب میشی 

اگه نشد با یه جراحی سرپایی خوب میشی  نگران نباش 

ماشه ای شدن انگشت خیلی رواج پیدا کرده