2777
2789
عنوان

اسم دخترموبزارم گندم یاتیارا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا دوران عقد دو تا اسم پسر و دختر پیشنهاد دادم ۶ سال بعد که بچه دار شدیم شوهرم با هیچ اسمی راضی نشد هر چند دوران عقدم خودم انتخاب کردم ولی رفته بود تو مخش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم دقیقا دوران عقد دو تا اسم پسر و دختر پیشنهاد دادم ۶ سال بعد که بچه دار شدیم شوهرم با هیچ اسمی را ...

بعدهمونارو گذاشتید؟

من الان اسم پسرموخیلی دوس دارم وخوشحالم که اونو نزاشتم حالا اسم دخترمو نمیدونم

بعدهمونارو گذاشتید؟من الان اسم پسرموخیلی دوس دارم وخوشحالم که اونو نزاشتم حالا اسم دخترمو نمیدونم

اره دیگه هر چقدر اسم پیشنهاد دادم مرغش یپا داشت میگفت ن.

بنظرم اصلا با اینکه اسم دخترت با پسرت هماهنگ باشه توجه نکن ی اسم خوشگل بگرد پیدا کن.حالا فک کن مثلا تو و خواهر برادرت اسمتون هماهنگه الان چیه.ادم اوایل فک میکنه مهمه بچه بزرگتر میشه میعهمه ن اصلا بچه بزرگ میشه میره مدرسه دانشگاه ازدواج میکنه اصلا دو تا شخصیت متفاوت میشن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اره دیگه هر چقدر اسم پیشنهاد دادم مرغش یپا داشت میگفت ن.بنظرم اصلا با اینکه اسم دخترت با پسرت هماهنگ ...

نه واقعا اینکه بهم بیان برام مهم نیست فقط میخام قشنگ باشه قدیمیم نباشه کاش یکی پیداکنم که به دل دوتامون باشه

نه واقعا اینکه بهم بیان برام مهم نیست فقط میخام قشنگ باشه قدیمیم نباشه کاش یکی پیداکنم که به دل دوتا ...

اره بگرد تو اینترنت تو اینستا انشاله که ی اسم خوشگل پیدا میکنی