2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم بخاطر خانوادم توروخدا ی دیقه بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن عزیزم بستگی به شرایط اقتصادی خانواده ت داره.

اگ‌وضع خانواده خوب مشکل نداری ۶میلیون زیاد نیس ..اشکال نداره  درس بخون شغل خوب پیدا کن بعد برای خانواده جبران کن 

الان  جوونی باید لباس جدید بپوشی بعدا دیگه لذتی نداره ولی ولی در کل ولخرجی زیاد هم بدرد نمیخوره  

ن عزیزم بستگی به شرایط اقتصادی خانواده ت داره.اگ‌وضع خانواده خوب مشکل نداری ۶میلیون زیاد نیس ..اشکال ...

اخه میدونی من کلا لباس زیاد ندارم 

شاید سر جمع ۷.۸ دست لباس خوب داشته باشم 

بخاطر همین دلم میخواست بگیرم وقتی جایی میریم همش دغدغه لباس نداشته باشم

کلا ۲۷۰۰ برای لباس خرج کردم تو این سه ماه

نه از درک خود فرده که هی دو دوتا میکنه

نمی پذیرم 

خانواده که کم بضاعت باشع 

میگه ببین من از خرج خودم زدم اینو برای تو خریدم 

برای خودم نخریدم برلی تو خریدم 

در حالی که این موضوع اصلن ربطی به بچه نداره 

حالا که اینو برات خریدم درس بخون 

زندگی شرطی یا به عبارت بهتر محبت خانواده شرطی شده برای فرد 

پس من اگر نمره ام بگیرم یا رتبه کنکور کم بشه در حق خانوادم ظلم کردم !

درک فرد ؟نه اصلن نمی پذیرم 

بچه یه بوم سفیده خانواده طرح می کشه روش 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نمی پذیرم خانواده که کم بضاعت باشع میگه ببین من از خرج خودم زدم اینو برای تو خریدم برای خودم نخریدم ...

خوراک و پوشاک و سرپناه امن، وظیفه‌ی خانواده است. ولی از یک سنی به بعد دیگه بچه بزرگ شده و‌ خودش میتونه بره سر کار.

همه چیز رو هم نباید گردن خانواده انداخت. وضعیت اقتصادی و شغلی در جامعه خوب نیست.

خوراک و پوشاک و سرپناه امن، وظیفه‌ی خانواده است. ولی از یک سنی به بعد دیگه بچه بزرگ شده و‌ خودش میتو ...

خب ایشون باید بره تحصیل کنه بعد بره دنبال کار ؟

نمی تونید بچه رو تا سنی که بتونه روی پاهای خودش بیاسته ،ساپورت کنید لطفن بچه دار نشید 

ممنون 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب ایشون باید بره تحصیل کنه بعد بره دنبال کار ؟نمی تونید بچه رو تا سنی که بتونه روی پاهای خودش بیاست ...

شاید تا ۱۰-۱۲ سال بخواد تحصیل کنه. به نظرم حمایت مالی از بچه‌ها بعد از ۲۰ سالگی از لطف و شعور خانواده‌های ایرانیه. وظیفه نیست.

دولت و جامعه هم باید کمک کنه.

شاید تا ۱۰-۱۲ سال بخواد تحصیل کنه. به نظرم حمایت مالی از بچه‌ها بعد از ۲۰ سالگی از لطف و شعور خانواد ...

حالا دولت و جامعه کمک نکرد باید حس عذاب وجدان داد به طرف ؟

منت گذاشت ؟

شما مادری ؟

با عرض معذرت اگر خانواده ایرانی کمک نکنه از بی شعوریشه 

چون ایشون که خانواده اشو انتخاب نکرده ولی شما انتخاب کردی که بچه دار بشی یا نه 

به خاطر همینه گفتم تا از لحاظ مالی استیبل نیستید ازدواج نکنید اگر ازدواج کردید بچه دار نشید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...