2777
2789
عنوان

خاک انداز میخوام برگام رو جمع کنم

103 بازدید | 8 پست

امشب تنها بودم یعنی همه مهمونی بودن بجز من و خواهرم که خواهرمم زود خوابید

من اولش فک کردم مامانم اینان چون قشنگ صدای باز کردن در ورودی و در دستشویی اومد!اما صداش طوری بود که انگار یکی خیلی اروم بازشون میکرد

باز فک کردم شاید فقط مامانمه!

یکی دو دقیقه گذشت دبدم ادامه داره و مطمئن شدم مامانم اینا نیستن!

برگام ریخته بود هر دعایی که بلد بودم خوندم گوشبمو گذاشتم زیر پتو جن نخورتش🤣اول فک کردم شاید کسیه ولی نبود

نمیدونم ولی امیدوارم فقط یه توهم ساده باشه پون چندبار من این صدا هارو شنیدم

مث اینکه کسی تو خونه راه بره

درو باز کنه

عزیزم نمیخوام چیزی بگم که ناراحت بشی ولی حتما دکتر برو چون یه بیماری روانی هست بنام اسکیزوفرنی که شروعش دقیقا همچین حالتی و همچین صداهایی هست که میگی. بیماری توهمیه که اگر درمان نشه شدتش بیشتر میشه و کم کم صدای حرف زدن هم میشنوی

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نمیخوام چیزی بگم که ناراحت بشی ولی حتما دکتر برو چون یه بیماری روانی هست بنام اسکیزوفرنی که شر ...

ناراحت که نمیشم خب ولی من مطمئنم مشکل از من نیست میدونی چرا؟چون معمولا خواهرمم پیشم بوده وقتی این چیزا رو شنیدم خب

و دقیقا اونم متوجه شده

عزیزم نمیخوام چیزی بگم که ناراحت بشی ولی حتما دکتر برو چون یه بیماری روانی هست بنام اسکیزوفرنی که شر ...

مثلا ببین ما همیشهه خونمون رو قفل میکنیم خب

بعد یه بار همه خواب بودن جز منو خواهرم

و قشنگ متوجه شدیم که درو یکی باز کرد

بعد من به رویخودم نیاوردم خواهرم سریع رفت نگا کرد

گفت بابا خوابه پس کب رفت تو حیاط

پدرمو بیدار کردیم کل خونه رو گشتیم اخرش بابام گفت توهم زدبن😂

ناراحت که نمیشم خب ولی من مطمئنم مشکل از من نیست میدونی چرا؟چون معمولا خواهرمم پیشم بوده وقتی این چی ...

خواهرت چندسالشه؟  اگر بچست که حرفش سند نیست چون بچه ها هرچی تو بگی رو تایید میکنن و تخیل هم دارن قاطیش. ولی اگر بزرگه و واضح گفته منم دارم میشنوم اونموقع بنظرم بازم افراد بیشتری رو همراه خودت کن ببین اوناهم میشنون یا نه که مطمئن بشی. چون این بیماری ژنتیکی هم هست میگم

خواهرت چندسالشه؟ اگر بچست که حرفش سند نیست چون بچه ها هرچی تو بگی رو تایید میکنن و تخیل هم دارن قاط ...

خواهرم یکم ازم کوچیکتره 

همین دیگه دلیل اینکه مطمئن شدم مشکل از من نیست این بود من هیچ عکس العملی نشون ندادم خودش تعریف کرد

درسته این بیماری و میدونم چطوریه اما خب نمیشه که حتی اگه هردو اینطور لاشیم یه صدا رو دقیقا یه تایم بشنویم

خواهرم یکم ازم کوچیکتره همین دیگه دلیل اینکه مطمئن شدم مشکل از من نیست این بود من هیچ عکس العملی نشو ...

نمیدونم عزیزم ولی وجود جن توی خونه شما اونم جوری که خودشو نشون بده غیرممکنه. اونم جوری که پدر مادرت هیچوقت این مدت متوجه نشدن و فقط شما شدین. بعد جن اونقدر زمان براش تعریف شده نیست که حتما شب خودشو نشون بده. اگر باشه توی طول روز هم قطعا پدرمادرت شنیدن یه چیزی. بنظر من هرچی هست توی واقعیت نیست