2777
2789

بیاین 

من دوبار امروز به یک نفر زنگ زدم و دو طرفه پاک کردم

گوشیم خرابه و اینم بگم ک کراش زیادی هم بهش دارم ولی گوشیم هنگه ب خدا من اشتباهم این بود تو صفحه چت هاش میرفتم 

حالا این همکار و اینام هم میشه

حالا بهم پیام داده حالت خوبه سبت به خیر و اینا ، اینا رو همیشه میگه من نمیدونم زنگ ها رو دیده یا مثل روزای قبل پیام داده.الان چ جوری بگم ببخشید ک گوشیم خرابه 

ی چیزی بگین بگم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

چیزی نگو چون تابلوعه الان واکنش دادنت

اگه چیزی گفت اونموقع میگی که گوشیم خرابه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگوببخشید گوشی دسته خواهرزاده یابرادرزادم بود یابچه ی فامیل برداشته ب همه ی مخاطبام زنگ زده

اخه ی بار صبح زنگ زوم ی بار نیم ساعت پیش به خدا گوشیم هنگههیچ کس باور نمیکنه😂😂😂

ادای گوشی خراب دارا رو دربیار،🤣

بآیا به خدا گوشیم هنگه😂😂😂حالا بیا و ثابت کن 

خیلی ممنونم شما خوب هستین 

من امروز اصلا خوب نبودم

گوشیم هنگ کرده بود و مرتب با مخاطبام تماس می‌گرفت حتی اونایی که سال تا سال با هم در ارتباط نیستیم چند ساعتی خاموشش کردم انگار درست شده

سرم درد گرفته بابتش

خیلی ممنونم شما خوب هستین من امروز اصلا خوب نبودمگوشیم هنگ کرده بود و مرتب با مخاطبام تماس می‌گرفت ح ...

من اصلا جواب پیامای اینو تا حالا نیمدادم این هر شب پیام میفرستاد خوبی من جواب نمی‌دادم فقط نگاه میکردم متن هاشو 

خیلی بی ادبی کردم نمیدکنم چیکار کنم اینم حرفش رو مستقیم نمیزنه دیوانه کرد منو

خیلی ممنونم شما خوب هستین من امروز اصلا خوب نبودمگوشیم هنگ کرده بود و مرتب با مخاطبام تماس می‌گرفت ح ...

جواب احوال پرسی هاش رو من قبلا نیمدادم الان بدم چیکار کنم

وسط جواب دادن بهش باززنگ بزن🤣

وای آبروم ربته چ جوری محو شم 😂😂ولی امتحان کردم تو گوشی مامانم پاک کنی دیده نیمشه 

بعدم این خودش کرم داره نمیگه چرا زنگ زدی 

چرا چیزی نمیگه حتما ندیده ک نمیگه

چیزی نگو چون تابلوعه الان واکنش دادنتاگه چیزی گفت اونموقع میگی که گوشیم خرابه

چیزی نگفت چیکار کنم