2777
2789

دوساله از ازدواجم میگذره زندگیمم از نظر مادی شکر خدا خوبه و متاسفانه دوروبریامون حسود،منم خب سنگینو سردم خیلی کم تماس میگیرم چون از شروع تماس دلشون امار کرفتن میخاد،،همون اوایل متوجه شدم با همسرم بحثی میشه میره بیرون میاد بدتر میشه حرفایه جدید یاد میگیره قهرو طولانی میکنه هر کاری میکردم به چشمش نمیومد و میکفت وظیفته  ..بعد ی مدت عالی میشد و عادی  فهمیدم خواهرش بهش زنگ میزنه با بی شرفی ازش خرف میکشه دلداریش میده راهکارایه سرد کننده، اینم شروع میکنه.. درسته مشکل از همسرمه که میگه ولی اونم بی شرفه و خبرچین و بسیار فوضول ..با راهش حرفارو درمیاره و ساعتها خبرارو پخش میکنه از زندگیه منی ک نمیفهمم صبحه  خودم چطور شب میشه درگیره  پخت و پز و نظافتو ورزشو زبانو درسمم بینشم کارایه هنری  وقتی نمیمونه  من خیلی فداکاری میکنم الان زیاد میشه توضیح بدم خیلی ناراحتم بعد به شوهرم یاد دادن بچه نیار قلبم اتیش میگیره از این حجم حسادتو بی وجدانی دعوتشون میکنم هدیه میدم تولداشون اونا هیجی بعد انقد شلخته ان خداشاهده پتوی روشونو رفتم دیدم مشخص بود ماههایه زیادی نشیته بود شوهرشم مرده خیلی با شخصیتو خوبیه ولی  از خونه فراری.... میاد به برادرش راهو چاه  یاد میده من تا پای طلاقم رفتم بهم بکید چیکار کنم مرسی خواهرایه عزیزم🥺🙏🏻

فعلا زندگي تو درست کن بعد بچه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید