2777
2789
عنوان

چطوردختره بیست وپنج سالشه ازدواج نکرده😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دوست دارم این حرکتو پیش جاریام بزنم ولی میگم ولش چرا باید اعصابم خورد شه و...

ولشون کن باهاشون زیاد صمیمی نشو هرچیزیم نگو از روزمرگیت و..

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بیخیال شو میفهمتت من از بچگی همه ی اینا رو دیدم از وقتی که ۶ سالم بود کامل یادمه تا الان 

هیچوقت فکر نکن کسی باهات خوبه از آن نترس که هایو هوی دارد از آن بترس سر به زیر دارد!!!

خودتم بیخیال شو

نباید صدارو ضبط میکردی چون خودت اذیت میشی بیشتر.ولی خب سرکار زیاد با کسی صمیمی نشو.به نظر من دوستهای الان بیشترشون از دشمن بدترن.من حتی یع دوست هم ندارم.خودم نمیخوام.چون دوست های الان دوست های واقعی نیستن.

منم ۲۵ ساله شوهر نکردم😂هرکه میبینم فک میکنه ۱۷.۱۸ سالمه موقعیم سنمو میگم اینجور میگن شوهر داری میگم ن میگه پ مطلقه ی میگم خیر ازدواج نکردم میگن مگه میشه میگم خو شده دیه دوست ندارم بعدم شوهر الان کجا بود 😐بزا زر بزنن

ی چیزی بگم .هیچ وقت ف ال گوش وانسا.هیچ وقت ی ادمو واسه خودت بزرگ نکن اگه ی روز خرابت کرد مهم باشه .الانم خرف مهمی نزدن .پاکش کن .نادیده بگیر .ولی درباره اش ذاخل بحث ها حرف پیش بیار

ادم یه سری‌ چیزا رو ندونه برای خودش بهتره..یاد جاریم افتادم🤣🤣اونم یه چندبار این حرکتو زد و کلی شر انداخت تو خانواده گوشیش رو پیش مادر پدر شوهرم گذاشت رو ضبط و رفت خرید

یعنی همچین رسواشون کرداااا اوناهم تو غیبت‌کردن کم نذاشته بودن

من دیگه بعد از اون ازش ترسیدم😅😅

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..