2777
2789
عنوان

میخوام محو شم

115 بازدید | 16 پست

قبلا بهم تجاوز شده ب خواستگارم گفتم خیلی ناراحت شد اما گفت اشکالی نداره حالا مامانا میگن باید بریم آزمایش بکارت

....بشدت خانواده ها سخت گیر و مذهبی

موندم چ کنم😞

خواستگارم مشکلی نداره اما خانواده ها...

دلم میخوااد فرار کنم از خونه یا خودمو بکشم 

خیلی میترسم

یعنی مادر خودتم میگه بریم آزمایش بکارت؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تازه فهمیدم رسمه میبرن

چطور تازه فهمیدی یعنی تو خانوادتون کسی تا حالا ازدواج نکرده؟ 

و طبق چیزی که من فهمیدم و کلیپ یک خانم پزشک رو دیدم گفتن که به هیچ وجهه مشخص نمیشه که بکارت دارید یانه 

اگر از رابطه دو سه روز حداکثر یک هفته بگذره میتونن فقط تشخیص بدن که رابطه داشتید یانه اونم بخاطر ازبین رفتن شیار های توی واژن . 

پس میتونی بری فکر نکنم بتونن تشخیص بدن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه اصلا نمیدونستم این رسمو داریمنه میگن مشخص میشه

کی این اتفاق واست افتاده؟ و کی بهت گفت مشخص میشه؟ 

چطور تازه فهمیدی یعنی تو خانوادتون کسی تا حالا ازدواج نکرده؟ و طبق چیزی که من فهمیدم و کلیپ یک خانم ...

ب قول هسی برم محو بشم🙄🤦‍♀️

اون چه پزشکی بوده اینو گفته کاملا مشخصه اگه ب ک ا.... ازبین بره حتی اگه اینطوره یه خانم ک شوهر کرده وطلاق میگیره اگه چند ماه یا سال ها بعدش ازدواج کرد بازم میتونه ادعا کنه دختره هنوز وثابت کنه😵‍💫

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
ب قول هسی برم محو بشم🙄🤦‍♀️اون چه پزشکی بوده اینو گفته کاملا مشخصه اگه ب ک ا.... ازبین بره حتی اگه ...

ب قول اسی

ب قول هسی برم محو بشم🙄🤦‍♀️اون چه پزشکی بوده اینو گفته کاملا مشخصه اگه ب ک ا.... ازبین بره حتی اگه ...

نه گفت رابطه داشتن از رو بکارت معلوم نمیشه 

اینکه یک رابطه داشتی 

واقعا معلوم میشه؟ پس چرا تو نی نی سایت همه گفتن نمیشه حتی خانم ازدواج کرده رفته گفتن داره؟ 

نه گفت رابطه داشتن از رو بکارت معلوم نمیشه اینکه یک رابطه داشتی واقعا معلوم میشه؟ پس چرا تو نی نی سا ...

نوع شون فرق میکنه (با عرض معذرت ازهمه خوانندگان این پست🙏)اون واسه کسانیه ک خون ر ی.... ندارن ب هیچ وجه ولی اگه رابطه چندین بار باشه بازم قابل تشخیصه

مگه میشه معلوم نباشه دختر خانمای عزیزی که پست منو میبینین خواهشا گول این حرفا رو نخورید من خودم خوندم از زبان خود دکتر هم شنیدم نکنه فکر کنین اگه خدایی نکرده اتفاقی برای دختری بیفته پس نگران نباشه ک هنوز دختره🙏

شما یه زخم رو بدنتون بیفته جاش میمونه

چه برسه چیزی که فقط یک بار قابل باز کردنه

نوع شون فرق میکنه (با عرض معذرت ازهمه خوانندگان این پست🙏)اون واسه کسانیه ک خون ر ی.... ندارن ب هیچ ...

وچقدر بده مخصوصا اگر اتفاقی مثل تجاوز رخ بده که خیلی ها بخاطر ابرو و ترس هیچی نمیگن‌.

وچقدر بده مخصوصا اگر اتفاقی مثل تجاوز رخ بده که خیلی ها بخاطر ابرو و ترس هیچی نمیگن‌.

بله دقیقا

واقعا ناراحت کننده س شرایط وحال اون دختر خانما

اما راه حل داره . اینکه همون موقع تا تازه س برن پزشک قانونی برگه ازمایش بگیرن ک اون دختر بی گناهه ولسه روزی ک بخواد ازدواج کنه ازچیزی هم نترسن ب مادرشون بگن ک همچی اتفاقی افتاده اگه اون اقا مجرد باشه باهمون ازدواج کنه ولا غیر بگن نشناختنش کاری کنن ک ب داداگاه وشکایت نرسه تنها بخاطر حفظ آبرو دختر عزیز