2777
2789
عنوان

کسب درآمد

32 بازدید | 2 پست

سلام خانمهای گل ممنون میشم فقط عزیزانی که تو حرفه آرایش دائم و مژه دوره دیدن و مشغول به کار هستن پاسخ بدن چون هدف این تاپیک پیدا کردن یه راه حل برای امثال منی هست که دنبال کار و درآمدی هستم که با بچه کوچک و شرایطهای دیگم بشه انجام داد، عزیزان واقعا آرایش دائم درآمد داره برم دوره ببینم؟ لاین آرایش دائم بهتره یا مژه؟ من ساکن کرج هستم چون میگن پیدا کردن مشتری تو لاین دائم سخته و....‌آکادمی خوبی انتخاب کردم برا آموزشم ولی میگن مدل پیدا نمیشه و....

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

واقعا ریسکه چون دیگه تعداد کمی پیدا میشه اینکارو کنه و واسه ابرو ام ب چهره بیاد خیلی سخته و پاک کردنش سختتر

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.