2777
2789
عنوان

مُردش 😭😭💔

225 بازدید | 12 پست

نترس آدم نیست پرندمو میگم .. تاپیک اخرمم...

خواستم با یکی حرف بزنم شاید یادم برم کسی نیومد .. 

بیخیالش ولی یک چیزی رو میخوام بگم و برم خواهشا برای یک لحظه هم که شده به حرفم فکر کنین سراغ حیوون خونگی نرین !!! اگه هم رفتین خواهشا خواهشا وابستش نشین تا عین من انقد عذاب نکشید اصن وقتی مرد دیوونه شدم مریض شدم موهامو کشیدم جیغ زدم وسط خیابون گریه کردم بدنم میلرزید خودمو گاز گرفتم .... اره خلاصه میخوام بگم یک حیوون میتونه انقد وابستگی بیاره ...😭 من باهاشون زندگی کردم و یکدفعه همه رو از دست دادم مسخرهم نکنید خواهشا برام با ارزش بودن...🙃

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور دارم گلم سخته چون ادم دلبسته میشه بعد هم همیشه فکر میکنه تقصیر خودش بوده که مرده

ولی میگذره نگران نباش

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چجوری خودتو گاز گرفتی

حوصله شوخی ندارم ولی اونمقع حالم خوب نبود میگم دیگه دیوونه شدم مچ دستم رو گاز گرفتم اونم بخاطر أین بود بدنم میلرزید هر کار میکردم اروم نمیشد چمدونم اصن اه

مسخره نمی کنیم. درک می کنیم. ولی توصیه هاتو قبول ندارم. الان ناراحتی.

سراغ حیوون خونگی برین. وابستگی هم ممکن نیست نباشه. از دست دادنش غم انگیزه ولی جزئی از زندگیه. باهاش کنار میایین. واقعا به لحظه هایی که باهاش داشتین می ارزه.

واقعا می دونم سخته. ولی شما هم آروم می شی. شاید مدتی طول بکشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مسخره نمی کنیم. درک می کنیم. ولی توصیه هاتو قبول ندارم. الان ناراحتی.سراغ حیوون خونگی برین. وابستگی ...

ولی اینکه باباش بیاد تجاوز کنه بکشتش دردناک تره همون لحظه که زد کشت بچمو میخواستم برم تو دستام لهش کنم اونم بکشم 

ی عروس هلندی دارم از ۵ روزگی بزرگش کردم الان ۲ سالشهاگر چیزیش بشه ۱۰۰ درصد منم میمیرم

میگم که از همون روز اول که گرفتیش دیگه نمیتونی ولش کنی 

مث منه خر که از دبستانیم داشتمش بچه آورد بزرگش شدنشونم دیدم خانواده داشتن یکی که مرد بقیه رو فروختیم دلم تنگه براشون💔

میفهممت ...مرغ مینایه هفت سالمو گربه برد ...و من مریض شدمو کارم به دکتر مغزو اعصاب و ارتوپد کشید :)

ممال من که هفت ساله بود فروختیم ولی بچشو انقد أین اروم و مظلوم بود که دارم فقط میسوزم چرا این بدبخت اینجوری شد چرا اینطوری مرد ؟! اخه تجاوز ؟!!!!!!!!!