2777
2789
عنوان

سوالی در مورد ارتودنسی دارین بیاین🫠😄

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
قیمت؟ چند سال باید باشه. بعدش درد داره. واقعا جواب میده.

۸۰ میلیون نقد ۱۰۰ میلیون قسط 

۱۰۰ درصد جواب میده ولی باید پیش متخصص بری ها

چند سال بسته به دندونات ۲ سال نهایتا

درد آره داره ولی ارزششم داره😉

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دندون ۲ پسرم کج در امد رفته پشت دندان یک الان میشه کاری کرد فقط همون سیم بست؟

مال منم اونطوری بود بله فقط ارتودنسی راهش 

بقیه راه ها که میگن نامرئی و اینا اونا همشون پول حیف میکنی باهاش

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
من فقط فک پایینم دوتا دندونام عقبه یکم ،میشه فقط بپایینارو انجام داد یا بالا و پایین هر دو باید باشه

چرا که نه میشه 

ولب وابسته به فکت

فک ات روی هم میفته؟

مال منم اونطوری بود بله فقط ارتودنسی راهش بقیه راه ها که میگن نامرئی و اینا اونا همشون پول حیف میکنی ...

خوب هنوز بقیه دندوناش نیومد فقط همین دوتا رو سیم بزنیم میشه چند

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دخترم فک بالاش جا برای دندونهای جدید نداره یه دندونپزشک گفت الان ارتودنسی فایده نداره بزار واسه دواز ...

ببین گلم ۹ سالگی به نظرم نه اصلا 

چون هم نمیتونه نگه داره همون خراب میشن

نه میتونه دردش رو تحمل کنه

بهترین سن از نظر خودم ۱۴ ال ۱۵ هست

الانم بری دکتر کی به پول نه میگن همه میگن بیا بابا خوبه فلان اینا....

یه بچه ۱۰ ساله اومده بود مطب ۴تا از دندوناش پوسیده شده بودن

من الان روزی ۳۰ دقیقه وقت میزارم واسه تمیزشدنشون

واسه ارتودنسی نمیشه فقط چندتا دندون انجام داد که هزینه کمتر بشه یا حمتا باید اون فک کامل بشهمن فقط ۲ ...

نمیدونم ولی فکر کنم باید کل فک رو ارتودنسی کنی میشه ۴۰ تومن یا ۳۰ حدودا

ببین گلم ۹ سالگی به نظرم نه اصلا چون هم نمیتونه نگه داره همون خراب میشننه میتونه دردش رو تحمل کنهبهت ...

ممنون از راهنماییت

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
بستگی داره کجا باشی دکتر من ۳۵ هر دو فک انجام میده

اره دیگه شهر های بزرگ دکترای معروف گرون میگیره

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم بازم سوالی داشتی بپرس🥰