2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توی گوگل سرچ کن نامه ب رهبری بعد سایت باز میشه درخواست مردمی و بزن و صفحه ک باز میشه اطلاعاتت رو کام ...

من چند ماهه زدم چرا هیج جوابی ندادن پس 😞

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
نامه هایی ک لازم بدونن رو سریع رسیدگی میکنن یکی از اقدام طلاق گرفته بود نامه نوشت ک خیاطی بلدم ولی چ ...

چقد طول میکشه تا جواب بدن

من درخواست وام‌کردم برای اشتغال خانگی عکس هم آپلود کردم توی سایتش ولی هنوز خبری نشده:((((

چقد طول میکشه تا جواب بدنمن درخواست وام‌کردم برای اشتغال خانگی عکس هم آپلود کردم توی سایتش ولی هنوز ...

ببین من چند تا نامه ای ک دادم چون برا بیماری بود زود دو هفته شد اومدن چندتا نامه هم ک دادم بیخودی بود اصلا خبری نشد 

ما تازه عروس و داماد هستیم و نمیتونیم یکسری لوازم بگیریم الان میخواستم ببینم اگه بخوام نامه بدم بهمو ...

به هیچ عنوان کمکتون نمیکنند 

ماشین؟؟؟خخ

جهیزیه بله 

سبد ارزاق بله 

ماشین خیرررر