جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نامه هایی ک لازم بدونن رو سریع رسیدگی میکنن یکی از اقدام طلاق گرفته بود نامه نوشت ک خیاطی بلدم ولی چرخ ندارم براش۱۵م زدن خواهرش نامه زد لباسشویی ندارم و بیمارم اومدن خونشو دیدن ۸براش زدن منم برا مامانم نوشتم ک بیمار بود اومدن بازدید و ۸م زدن دوستم دوقلو آورد با اینکه خودشم شوهرش کارمند هستن و وضع توپ فقط بش گفتن عکس از فضا خونه و مدارک بفرست فرستاد ۴۰م براش زدن
جدی؟من درخواست وام دادم زیر ۵۰ تومان ینی جواب میدن؟
من یه چیز دیگه خواسته بودم یعنی مادی نبود
ولی آره وام میدن
از ریاست جمهوری هم بخوای میدن البته دولت جدید نمیدونم
دولت شهید رئیسی وام میدادن اینو یه چیزی میخواستم بهم گفتن وام میدن
🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
چیز خاصی ننوشتم ی نامه ی کوتاه باید بنویسی ک توش شرح حال بدی ک چی لازم داری من برا اینا ک نوشتم چون بیمار بودن زود مثلا دو هفته ای زنگ زدن گفتن منزل هستید و عصر اننذن خونه رو دیدن و رفتن