2777
2789
عنوان

طلامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست
پول قسط دیگه نداره بده میخواد ماشین بفروشه و یکی قسطی ماشین بخره از روی اون پول قسط بده

متوجه نمیشم عزیزم..بیخیال کنکاش نمیکنم..

ولی در مورد طلا

من باشم میدم چون بالاخره قراره منم تو سود و زیان زندگیم شریک باشم دیگه .طلاهم بنظر من برا مواقع ضروریه وگرنه داشتنش فایده ای نداره پس میدم بره براماشین بهتر

خداروشکر که خونه دارین.من بودم حتمااین کارومیکردم مگه آدم چی اززندگی میخواد؟؟وقتی وسیله آرامشت فراهم ...

آره تازه ماشینم میخره مارو باهاش باید اینور اونور ببره خودش که با مترو میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه نمیشم عزیزم..بیخیال کنکاش نمیکنم..ولی در مورد طلامن باشم میدم چون بالاخره قراره منم تو سود و ز ...

آره طلا هم الان انقدر خطر دزدی داره گفتم چیه استرس لاقل ماشین بهتر سوار میشیم

منم میگم گناه داره اونم داره برای ما کار میکنهاگه ندم هیچ جوره نمیتونه قسط بدههیچکی پشتش نیستطلا مید ...

کمک کن عزیزم بلاخره اون ماشین برای شما هست طلا هم اگه تونست خوب برات میخره نتونست هم از زندگیتون ک واجب تر نیست 

پس شما ک میدونی پشتیبانی نداره  شما پشتش باش 

انشالله سلامت خوش بخت باشین 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
آره تازه ماشینم میخره مارو باهاش باید اینور اونور ببره خودش که با مترو میره

خوب بلاخره اون ماشین باعث راحتی همتون هست.من خودم هرچی داشته باشم میدم که خانوادم در ارامش باشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

تونی نی سایت وقتی اسم طلامیاد وسط اکثر خانوما جبهه میگیرن ک طلا برای زنه و اینده ش..پس نباید برا شوهر خرج بشه😑

خب این چ زندگی مشترکیه ک قراره شما طلاپوش بشی ولی از همسرت تو مواقع نیاز و دست تنگی دریغ کنی

کمک کن عزیزم بلاخره اون ماشین برای شما هست طلا هم اگه تونست خوب برات میخره نتونست هم از زندگیتون ک و ...

به پدرش گفت گفت ندارم داشت ولی نداد

بعد انقدر فشار روشه عصبی شده

گفتم ولش بهت طلاکوب میدم ولی برگردون

نظر اکثر کاربرها رو که میخونم با خودم میگم زندگی و همسرانشون چیکار کردن باهاشون که شریک زندگی رو غریبه میدونن!

گلم شما شریک زندگی همدیگه هستید وخانواده اید ، بله که باید کمک حال و حامی همدیگه باشید