2777
2789
عنوان

طلامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست

بده بستونتون خوبه قرض بده دیگه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه برمیگردونه چند بار گرفته برگردوندهبعد میگم منم میخواستم خونه بخرم ۲۰۰ کمکم کرد نگرفتمیگم الان که ...

کمک کن عزیزم همسرته ها بعدم اگه سابقه خوب داره جلران کرده دیگه شک نکن 

عزیزم فردا اگه از شدت بدهی فشار روحی بهش اومد چکار میخوای بکنی ؟

مینیمال 
خب چکاریه بذاره قسطا تموم بشه بعد یالااقل سبکتر بشه..همش ک میشه قسط دادن..این مردا چ دلی دارن والا

پول  قسط دیگه نداره بده میخواد ماشین بفروشه و یکی قسطی ماشین بخره از روی اون پول قسط بده

نه برمیگردونه چند بار گرفته برگردوندهبعد میگم منم میخواستم خونه بخرم ۲۰۰ کمکم کرد نگرفتمیگم الان که ...

من واقعابعضی از کاربرا نمیفهمم اخه مگه باهم فامیلن ک نده خوب مگه زن شوهر هرچی دارم براهم نیست  

بده عزیزم فرصت طلا خردین دوباره پیش میاد اگه شما ب شوهرت کمک نکنی پس کی کمک کنه بقال سر کوچه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
عزیزم الان پیش بینی شده قیمت طلا میخاد خیلیییی بالا بره خیلیا ملک و ماشینشونو دارن میفروشن طلا میخرن ...

حتی اگه ماشیتم به اسمت کنه باز ارزش نداره طلاهاتو بفروشی چون قیمتش میخاد خیلی بالا بره

خداروشکر که خونه دارین.من بودم حتمااین کارومیکردم مگه آدم چی اززندگی میخواد؟؟وقتی وسیله آرامشت فراهم باشه چه فرقی میکنه .اگه باهم خوبین ومشکلی ندارین چراکه نه.منو شوهرم هرچی داشته باشیم برای همدیگه میزاریم وسط پول من واونم نداره.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم حتی اگ ماشینم ب اسمت نباشه بالاخره قراره استفادشو شماببری اگ راه داره طلاهاتونفروش چون گرون میشه مازاد مالیش از ماشین خیلی بیشتره ولی اگ مجبوری بفروش شوهرتم چ پس بده چ نده خودش کارکرده شماطلاخریدی انشالله بیشتروبهترشو برات میخره

من واقعابعضی از کاربرا نمیفهمم اخه مگه باهم فامیلن ک نده خوب مگه زن شوهر هرچی دارم براهم نیست بده ع ...

منم میگم گناه داره اونم داره برای ما کار میکنه

اگه ندم هیچ جوره نمیتونه قسط بده

هیچکی پشتش نیست

طلا میدونم دوباره برام میخره