[QUOTE=365738313]من این راها رو رفتم عزیزم خودت اگه پشتوانه مالی و شغل خوب نداشته باشی نمیشه دلتو به مهریه خوش کنی&nb ...[/QUOTنه متاسفانه هیچ پشتوانه ای ندارم موندم برم یا بمونم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه واقعا آرامش نداری و اذیتی برو ولی راه سختی در پیش داری باید قوی باشی گلم
ارامش که ندارم به خاطر خیانتای شوهرم ولی برای رفتن دو دلم پشتوانه ای ندارم یه خانم خیر هست احتمالا بتونه کمکم کنه که یه خونه جدا بگیرم وتو خرجی کمکم کنه مهریم که مثل اینکه نمیشه روش حساب کرد من از تنهایی میترسم میگم اینجا حداقل امنیت دارم کسی مزاحمم نمیشه
ارامش که ندارم به خاطر خیانتای شوهرم ولی برای رفتن دو دلم پشتوانه ای ندارم یه خانم خیر هست احتمالا ب ...
چه امنیتی وقتی داره با روح و روانت بازی میکنه
ما زنا هممون خیلی قوی هستیم فقط از بس تو گوشمون خوندن که ضعیفیم تو ضمیر نا خودآگاهمون مونده عزیزم تو بهتر از هرکسی میتونی از خودت محافظت کنی و زندگی امنی برای خودت بسازی لطفا عمر خودتو با همچین آدمی هدر نده