2777
2789
عنوان

لعنت به طلاق و مهریه خدایا این چه سرنوشت شومی بود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365738313]من این راها رو رفتم عزیزم خودت اگه پشتوانه مالی و شغل خوب نداشته باشی نمیشه دلتو به ...

اگه واقعا آرامش نداری و اذیتی برو ولی راه سختی در پیش داری باید قوی باشی گلم

شاید درطالع و قسمت هم دیگه هستید که زباق جور نمیشه

سردرنمیارم میشه یکم بیشتر توضیح بدین

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
تو این کشور با این وضع همین یه سکه هم خوبه که خیلی ها مهریه می‌بخشن یکیش خودم.دو طرف عاشق همن همو بر ...

دور از جونتون دوستم زبانی مهرشو بخشید وبعد ۸ سال شوهرش فوت شد  وکیل بهش گفته بود مهرتو باید بگیری وگرنه همه اموال میرسه به خانواده شوهرت 

دور از جونتون دوستم زبانی مهرشو بخشید وبعد ۸ سال شوهرش فوت شد وکیل بهش گفته بود مهرتو باید بگیری وگ ...

یعنی چی زبونی ؟؟

خب مهریه رو تو دادگاه میبخشی و دیگه نمیشه بگیری یا هم دفتر خونه 

مگه زبونی داریم 

طلاق گرفته بودن؟

اگه واقعا آرامش نداری و اذیتی برو ولی راه سختی در پیش داری باید قوی باشی گلم

ارامش که ندارم به خاطر خیانتای شوهرم ولی برای رفتن دو دلم پشتوانه ای ندارم یه خانم خیر هست احتمالا بتونه کمکم کنه که یه خونه جدا بگیرم وتو خرجی کمکم کنه مهریم که مثل اینکه نمیشه روش حساب کرد من از تنهایی میترسم میگم اینجا حداقل امنیت دارم کسی مزاحمم نمیشه

ارامش که ندارم به خاطر خیانتای شوهرم ولی برای رفتن دو دلم پشتوانه ای ندارم یه خانم خیر هست احتمالا ب ...

عزیزم خیانت قابل تحمل نیست لطفا نمون🥲 کمیته امداد و... هم هست تا حدودی کمک میکنن

ارامش که ندارم به خاطر خیانتای شوهرم ولی برای رفتن دو دلم پشتوانه ای ندارم یه خانم خیر هست احتمالا ب ...

چه امنیتی وقتی داره با روح و روانت بازی میکنه

ما زنا هممون خیلی قوی هستیم فقط از بس تو گوشمون خوندن که ضعیفیم تو ضمیر نا خودآگاهمون مونده عزیزم تو بهتر از هرکسی میتونی از خودت محافظت کنی و زندگی امنی برای خودت بسازی لطفا عمر خودتو با همچین آدمی هدر نده