دست خودم نیست بهم بگن بالای چشت ابرو گریم میگیره تاحالا چندین بار تو مدرسه سر چیزای چرت گریه کردم راه حلش چیه بنظر خودم چن بابا مامانم هیچی بهم نگفتن الانم اگر خودشون یچیزی بم بگن گریم میگیره خیلی لوس بار اومد من یه بار معلم بهم گفت چرد داری مینویسی و اینا بزور خودمو گرفتم تو چشام اشک جمع شده بوده البته با حالت دعوایی گفتو چندتا حرف دیگم زد
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
گریه از روی خشم یا غم؟باید ببینی به چی فکر می کنی که گریه ات میگیره
نمیدونم اصلا دست خودم نیست از روی غمه اون لحظه که اتفاقی میفته انگار خدایی نکرده عزیزم مرده باورت میشه خنده داره چون یه بار هفتم بودم بخاطر اینکه اشتباهی در یه کلاس دیگرو باز کردم و همه خندیدن گریه کردم
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
دختر نباید اينقدر لوس باشه دو روز دیگه بچههاش بزرگ بشن به جای اینکه یک مامان قوی و ساپورتیو باشه که هر مشکلی پیش اومد یه جای اینکهدبچه بهش تکیه کنه در عوض در کنار بچه مامانه هم گوز گوزوی میکنه
در نتیجه یک بچه ضعیف و تو سری خور تحویل جامعه میده
چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من حالا ۲۳ سالمه درست نشدم کسی تن صداش بره بالا حالم بد میشه و گریه میکنم ..😐😐 حس میکنم یکی شاکی ب ...
وای آره.😭😭
دختر نباید اينقدر لوس باشه دو روز دیگه بچههاش بزرگ بشن به جای اینکه یک مامان قوی و ساپورتیو باشه که ...
خداکنه من اینده خوب بشم ببین من اگر تحقیرم کنن بعضی جاها زبون دومتره ولی یجاهایی لال میشم گریه میکنم
نمیدونم ریشه ش چیه ولی میتونه از قلب خیلی پاک آدم باشه یا اینکه ریشه در کودکی .... راستی چه ماهی ه ...
شاید نه مهر😆