۱۶. کسیو به زور واردار به کاری که نمی خواد نکنید که نتیجش وحشتناکه. مثلا من خودم یه جاهایی یکیو به زور به مهمونی بردم، بعدش پشیمون شدم. پس زوری کسیو وادار به انجام کاری که نمیخواد، نکنید.
۱۷. به جای استفاده از خمیردندان هایی که حاوی فلوراید هست، از خمیردندان فوراور آمریکایی استفاده کنید. یا خمیردندان اورگانیک بدون فلوراید پیدا کنیدو استفادش کنید. فلوراید مغز رو میخوره و آدم ها رو خنگ میکنه. حتی تو بعضی دهانشویه ها هم، فلوراید داره.
تاثیر فلوراید بر مغز + سیستم عصبی و رفتار افراد
تحقیقات و مطالعات زیادی ثابت کرده اند که فلوراید سمی است و اثرات منفی متعددی بر سلامت روان دارد که ۳ تاثیر اصلی آن عبارتند از:
کاهش هوش (IQ پایین)
نقص های عصبی رفتاری (ADHD)
اختلال در توانایی یادگیری و به خاطر سپردن
۱۸. لیزر نکنید. چون بیماری ها از طریق موی زائد از بدنتون خارج میشه. و وقتی که لیزر می کنید، چون مو دفع نمیشه، باعث پیدایش بیماری تو بدنتون میشه کم کم. بیماری ها از طریق مو و ناخنی که کوتاه می کنیم، خارج میشند.
۱۹. چیزیو زوری از خدا نخواید. همیشه تو دعاهاتون بگید اگه که به صلاحه. وقتی خدا نمیده و صلاح نمیدونه، حتما برآورده نشدنش به نفع خودته. من خودم هرچیو زوری از خدا خواستم، بعد مثل چی پشیمون شدم و گفتم کاش برآورده نشده بود به نفعم بود. پس به خدا اعتماد کنیم که خدا صلاح مارو بهتر میدونه.
۲۰. نماز قضاهاتونو شروع کنید بخونید. مهم نیست چقدر نماز قضا دارید، ۱۰ سال، ۲۰ سال، ۴۰ سال یا بیشتر، فقط شروع کنید. مثلا بگید هر هفته فقط ۱۷ رکعت نماز قضا میخونم، یا بگید روزی ۸ رکعت نماز قضا میخونم. مهم شروع کردنه، شروعش کنید. چون دور از جون اگه آدم در این حال از دنیا بره، خدا تمام نماز قضاهاشو خونده حساب می کنه، چون میگه من ک داشتم روزی ۸ رکعت میخوندم ک، تو بهم عمر ندادی ک همشو بخونم. پس کافیه فقط شروع کنید به خوندن.