من فالوش نداشتم اما تو اکسپلورر میدمش گاهی چک میکردم ب امید اینکه خوب بشه ی دختر کوچک هم داشت چهار روز پیش با دخترش پست گذاشت همون روز هم فوت میکنه وای انقد حالم بده از وقتی دیدم فوت شده همش تصویر دخترش جلو چشمامه که چقدر ب مادرش وابسته بود انگار آدم وقتی مادر میشه نسبت به همه بقیه ها هم حس داره انگار درکشون میکنه نمیدونم چطوری بگم
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منتظر بودم خوب بشه یهو پست خاکسپاریش رو دیدم انگار آب داغ ریختن روم چقدر امید داشت
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
آره سه ماه بود فالوش میکردم منتظر بودم خوب بشه یهو پست خاکسپاریش رو دیدم انگار آب داغ ریختن روم چقدر ...
وای منم یعنی نابود شدم چقد امیدوار بود دخترش طفلک خیلی براش زود بود چقد دخترش با شور و هیجان بود پیش مادرش ای خدا
وای منم یعنی نابود شدم چقد امیدوار بود دخترش طفلک خیلی براش زود بود چقد دخترش با شور و هیجان بود پیش ...
با دوتا از پستاش خیلی گریه کردم یکی اونکه دخترش با دل شکسته ابروهای بدون موش رو مسخره میکرد یکی هم اونجا که باباش رو بعد ۴۵ روز دید 😔
با دوتا از پستاش خیلی گریه کردم یکی اونکه دخترش با دل شکسته ابروهای بدون موش رو مسخره میکرد یکی هم ا ...
اره منم ...واقعا نمیدونم حکمت خدا چیه