2777
2789
هیچی نگفتی ده تاریپ زدی اگه میخواستی بگی چکارمیکردی ول کن دیگه جون مادرت ضامن میخوای ؟ باشه بابا این ...

عزیزم من از شما معذرت می‌خوام لطفا دیگه ادامه ندید ممنون بابت وقتی که گذاشتید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم با واقعیت روبه رو بشه بهتر از اعتماد به نفس کاذبه!رک بودن بهتره من که خوشم اومد ایشون نه دلیل نم ...

چقدر فکرامون فرق میکنه... فک کن خواهرشوهرت بهت بگه مامانت خیلی زشته برادرت چاقه باهاش کنار بیا این سلیقه منه.. نمیدونم شاید منو شما معنی رک بودن رو برعکس متوجه شدیم قطعا هرکسی یه سلیقه ای داره و هرکسی هم یه فرهنگ و تربیتی 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

چقدر فکرامون فرق میکنه... فک کن خواهرشوهرت بهت بگه مامانت خیلی زشته برادرت چاقه باهاش کنار بیا این س ...

عزیزم این خواهر شوهر ایشون که نیس یه غریبس که فقط نظرشو گفت 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نه نه هیچکس هیچکس حق نداره به کسی بگه قیافه ات متوسز رو به پایین تو سلیقه من نیست اصلا این همه پرویی ...

باشه بابا منم مثل شما دروغ میگم این خانم خیلی زیباست ازسوهرش سره خب خیالتون راحت شد ؟

اتفاقا شوهرش سرتر باشه بهتره که نمی‌دونم شماها چرا اینجورین؟ جنبه نظر دادن ونطر شنیدن ندارین خب برای چی وقت مردمو میگیرین؟ 

خب اگه میخواست تعریف بشنوه قبلش می‌نوشت 

منم حرف بدی نزدم شما دارین با ذهنیت خودتون بهش جنبه منفی میدین 

بعدم کی گفته کسی حق نداره نظرشو بگه وقتی خودش خواسته 

بیشترازاین ریپ نزنید ومزاحم نشید وتو کارها ونطرات بقیه دخالت نکنید 

شما کلا با همه خانما مشکل داری انگار فقط شوهراشون قشنگن خودشونم زشتن ☹️واقعا که

😄 نه به خدا من راستشو گفتم خب نگاه بندازی به کامنتام میبینی تو همه تاپیکای عکس هستم ولی فقط اونایی. رو میگم که شوهرشون سره 😐😂 نمی‌دونستم اینجوری میشه فکرکردم جنبه دارن وگرنه نمی‌گفتم 

عزیزم این خواهر شوهر ایشون که نیس یه غریبس که فقط نظرشو گفت

خب پس قبول کن کارش زشت بوده چه فرقی داره چه نسبتی دارن... من که جز زیبایی از این استاتر چیزی ندیدم اگر غیر از اینم بود نباید اینجوری بگه کاش یاد بگیریم درست صحبت کنیم چاپلوس نباشیم ولیبی وجدان هم نباشیم

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

خب پس قبول کن کارش زشت بوده چه فرقی داره چه نسبتی دارن... من که جز زیبایی از این استاتر چیزی ندیدم ا ...

اره حرف شما متین 

زشت اصلا کلمه مناسبی نیس 

ولی بعضیا دیگه رکن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
😄 نه به خدا من راستشو گفتم خب نگاه بندازی به کامنتام میبینی تو همه تاپیکای عکس هستم ولی فقط اونایی. ...

نه عزیزم اینجوری نباش 

اینا اگه میان اینجا تایپک میزنن عکس میزارن فقط برا اینه که تعریف بشنون از انتخابشون مطمئن تر بشن وگرنه نیازی به نظر منو شما ندارن چون خودشون انتخابشونو کردن 

دیگه بیخیال

باشه بابا منم مثل شما دروغ میگم این خانم خیلی زیباست ازسوهرش سره خب خیالتون راحت شد ؟اتفاقا شوهرش سر ...

من فقط الان جوابتو دادم چون متوجه شدم مدل فکر و فرهنگ و تربیتمون باهم از زمین تا آسمون فرق داره... اصلا در حدی ندیدمت بخوام مستقیم باهات وارد بحث بشم میدونی حقیقتا متنفرم از چاپلوسی و همین طور از ادمای بی وجدان به نظرم خیلی دنیای کثیف و حال بهم زنی دارن... شب خوش