2777
2789
عنوان

سیسمونی اسفند ماهی

35 بازدید | 4 پست

سلام 

دوستان بنده بعد از ۵ سقط اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد اسفند نی نی بدنیا میاد

چون تجربه تلخ زایمان زودرس داشتم تا حالا به سیسمونی فک نکردم و قرار گذاشتیم هفته اخر برم خرید...ولی از اونجایی که سرکلاژ و استراحت مطلقم فک نکنم بتونم. برای همین با توکل به خدا تصمیم گرفتم حداقل از الان یه لیست تهیه کنم‌ و از تجربیات شما دوستان استفاده کنم‌

الان با توجه به استراحت مطلق بودنم و اینکه پسرم اسفند به دنیا میاد خودمم شمال هستم و حداقل تا اوایل  اردیبهشت هوا گرم گرم نیست لوازم ضروری برای ماههای اول چیا بگیرم؟چون بالطبع باقی وسایل میتونم بعدا خودم برم بازار و بخرم ولی برای الان چی ؟؟ چون میخوام انلاین خرید کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن
ست بیمارستانی نینی🥹

ممنونم‌ عزیزم ست بیمارستانی هم سرهمی دیدم هم بلوز شلوار برای نی نی تو بیمارستان کدوم بهتره؟؟

امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم‌ عزیزم ست بیمارستانی هم سرهمی دیدم هم بلوز شلوار برای نی نی تو بیمارستان کدوم بهتره؟؟

من مجردم عزیزم ولی واسه خواهرزادم یاد گرفتم😂😂

بنظرم چون زمستونه سرهمی بهتر باشه 

اگ میخای بازم بگم