2777
2789

من گربه دارم یکسآله،نخریدمش هم،از خانواده ای که دوتا گربه داشتن به سرپرستی گرفتیمش،اون خانواده یه بچه داشت،خانومه یکی هم حامله بود،یکسال بیشتر شده گربه رو دارم،تو خونه خودمم هست،ازاون روز هروقت تلفنی حرف می‌زنیم دعواس اشکمو دراورده،هی میگی بدبخت شدی و اینا،درحالی که من تنبلی دارم فعلا بچه دار نشدیم و تحت درمانم،دیونم کرده اذیتم میکنه،این حیوونم به خدا گناه داره الان یه گربه سه ساله هست خودمم عادت کردم بهش نمیتونم ردش کنم،همش میگه موهاش رفته تو همه جاتون،خانواده همسرم ازاول گربه داشتن تو خونشون اونا مخالف نیستن،ولی مادرم......نمی‌دونم چیکار کنم،همسرمم که هیچی نمیگه به مامانم یه بار باهاش منطقی حرف نمیزنه فقط منو میندازه جلو،درحالی که خودشم گربمون رو دوست داره،اخه این چه کاریه به خدا،ما گربه داریم نه کثیفیم نه چیزی ...چیکار کنم من😞

خدایا به همه ما منتظرا نی نی بده♥️😔⭐

اگه تو خونه‌ی خودت نگه میداری فقط به خودت و همسرت مربوطه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کردم مجردیاین دفعه گفت بگو تو فکرشم واگذارش کنماینجوری بگو تا یه مدت دست از سرت برداره

نه متاهل،از اول ازدواجمون هم می‌خواستیم گربه نگه داریم،هم من هم همسرم

دیگه بعضیا دوست ندارن اما مادرت از دلسوزی میگه ولی زیادم نباید بگه دیگه 

منم دوست ندارم یسری مادر دوستم مجبور شد سگشو بیاره خونه ی من بخدا من داشتم سکته میکردم گفتم خدا کنه زندگی منو نجس نکنه بخاطر مو و دستشویی حیوونه

همسرت کار درستی میکنه ی چیزیه بیه خودتو مادرت ، هر کسی راجبه طرز تفکر خودش باهات حرف میزنه 

من ب شخصه اگر گربه داشتم افرادی ک دوست نداشتن خوب دوست ندارن قرار نیست من گربمو بندازم بیرون ک ادمی ک میخاد بیاد از من خوشش بیاد 

نمیگم بی احترامی کن ولی طرز تفکر تو با مادرت فرق میکنه 

از این به بعد بهس بگو مادره من بخای راجبه گربه حرف بزنی من دیگه حرف نمیزنم باهات باید بپذیری من اینجوری زندگیمو دوست دارم

خواهرم سگ داره روز اولی که پدرم شنید واقعا ناراحت شد تا یه تایمی با خواهرم حرف نمیزد ‌پدرم خیلی حیو ...

منم اینارو میدونم،گربه نجس نیست ولی موهاش خب میگن مشکل داره واسه نماز،اما تو خونه ای که گربه هست خب موهاشم هست نمیشه نباشه

همسرت کار درستی میکنه ی چیزیه بیه خودتو مادرت ، هر کسی راجبه طرز تفکر خودش باهات حرف میزنه من ب شخصه ...

نمیدونی الان پشت تلفن چه فیلمی راه انداخت، هی می‌گفت میخوای منو بدبخت کنی،میخندی ،نخند...بیچاره میشی

شوهرت ولت میکنه،الان عاشقته بچه‌دار نشی میره،فقط بدونینن چیا میگه

من پدر شوهرم همیشه گربه نگه میداره،اتفاقا میریم خونشون و گربه رو می‌بریم مشکلی ندارن،خیلی هم دوسش دارن،خواهرشوه‍رمم همین طور ،چون اونا گربه نگه داشتن همیشه خونشون،ولی مادرم اینا از پرنده هم خوششون نمیاد توخونه

فقط استارتر جان اطفا اگه نخواستی هم رهاش نکن حیوونو،دوام نمیاره بیرون

پیشینه تنبلیه،یک روزم نمیتونه بیرون دووم بیاره

دیروز بعد چند روز گوشت دادم بهش خورد یه ذوقی کرده بود،همش بازی میکرد،این فقط غذا میخوره،ناز میخواد و میخوابه