2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو حجاب نه زیاد ولی عقاید خاص خودشو داره مثلا بر این باوره چون منو دوستداشت من باید همه چیو با اون ...

هر کسی که قبل ازدواج رابطه داشته ج نده نیس . درکش قفله واسه یه سری

خیلی مخالفم با کسایی که میگن به پسر چه ربطی داره گذشته دختر چی بوده! 

دختر و پسر نداره! گذشته به آینده ربط داره! گذشته و چیزی که تا الان تجربه کردید شخصیت الان شما رو ساخته، و این شخصیت الانتون آینده رو میسازه، دختر و پسری که قبل ازدواج خیلی چیزا رو تجربه کرده دیگه شخصیت ناب نداره! خیلی چیزا واسش قبحش ریخته خیلی چیزا دیگه واسش ارزش نیستن! و اینا یعنی خطرناکه!

خیلی مخالفم با کسایی که میگن به پسر چه ربطی داره گذشته دختر چی بوده! دختر و پسر نداره! گذشته به آیند ...

فرق می‌کنه خیلی چیزایی که میگی رو با یه نفر تجربه کرده باشه یا ده نفر . 

فرق می‌کنه خیلی چیزایی که میگی رو با یه نفر تجربه کرده باشه یا ده نفر .

قطعا فرق میکنه یکبار اشتباه با هرزگی! 

ولی بازم فرق میکنه آدمی که حتی اون اشتباه رو نکرده!

موافقم آدما رو با یکبار اشتباه نباید قضاوت کرد، آدما اگه اون اشتباه رو تکرار کنن دیگه اون اشتباه نیست انتخابه!

قطعا فرق میکنه یکبار اشتباه با هرزگی! ولی بازم فرق میکنه آدمی که حتی اون اشتباه رو نکرده!موافقم آدما ...

چرا اشتباه ؟ یه رابطه با عشق با تمام وجود که طی اتفاقاتی منجر به ازدواج نشده . اشتباه نیس و انتخابه

چرا اشتباه ؟ یه رابطه با عشق با تمام وجود که طی اتفاقاتی منجر به ازدواج نشده . اشتباه نیس و انتخابه

خب این دیگه تفاوت ارزش هاست! 

ارزش من اینه آدم خودشو تماما در اختیار کسی میذاره که مطمعن هست قراره تا آخر عمر باهاش باشه و این اطمینان فقط با عقد ازدواج به دست میاد! خارج از این چهارچوب گول خورده و اشتباه کرده! اینو من اسمشو میزارم گول خوردن چون همجنس خودمو میشناسم! 

خب این دیگه تفاوت ارزش هاست! ارزش من اینه آدم خودشو تماما در اختیار کسی میذاره که مطمعن هست قراره تا ...

مطمعنا خوب نشناختی . چون من خودم با تصمیم خودم این کارو کردم و طرفم نمی‌خواست چون میترسید براش مشکلی پیش بیاد . و این کارو هم نکردم که مجبورش کنم عقدم کنه . به خاطر این کردم که اگر روزی جدا شدیم این تجربه رو با آدمی که عمیقاً عاشقشم کرده باشم نه کسی که تو ۳۰ سالگی از سر بالا رفتن سن مجبور باشم انجامش بدم . طرز تفکر ها متفاوته 

مطمعنا خوب نشناختی . چون من خودم با تصمیم خودم این کارو کردم و طرفم نمی‌خواست چون میترسید براش مشکلی ...

من تا الان که نگفتین اطلاعی از ماجرای شما نداشتم، کلی صحبت کردم و منظورم شما نبود، اینم طرز فکریه! هرچند از نظر من اشتباه باشه ولی خب شما بهش ایمان داری! پس بازهم من درست گفتم! شما عشق رو تجربه کردی! یا دوباره عاشق نمیشی، و یا عشق دوم دیگه مثل اولی‌نمیشه! در هر دو حالت یجور نامردی و خیانت در حق کسی هست که باهاش ازدواج کنین و اون فکر کنه شما عاشقشید! 

من تا الان که نگفتین اطلاعی از ماجرای شما نداشتم، کلی صحبت کردم و منظورم شما نبود، اینم طرز فکریه! ه ...

خودم علاقه ای دیگه ندارم وارد رابطه بشم تا زمانی که به گذشتم تعلق خاطری نداشته باشم یا کمرنگ شده باشه . در هر صورت نفر بعدی اگر قراره باشه بیاد داخل زندگیم غیر از اینکه خودش هزار برابر من تجربه داشته قراره همه چیز رو راجب گذشتم بدونه و از قسمتای شکننده و آسیب دیده زندگیم محافظت کنه و کمکم کنه 

در غیر این صورت تنهایی راحت ترم 

خودم علاقه ای دیگه ندارم وارد رابطه بشم تا زمانی که به گذشتم تعلق خاطری نداشته باشم یا کمرنگ شده باش ...

خیلی خوبه که بهش اجازه میدین با دونستن حقیقت خودش تصمیم بگیره! این حالت دلشکستی به مرور زمان بهتر میشه! هم زمان و هم خاک هر دو خیلی خوب کارشونو بلدن! دغدغه ها و خواسته های بچگی ما توی بزرگسالی جز خاطرات با مزه نیستن، دغدغه های امروزمونم تبدیل میشن به یه لحظه خنده نهایتا تلخ برای فردامون!

خیلی خوبه که بهش اجازه میدین با دونستن حقیقت خودش تصمیم بگیره! این حالت دلشکستی به مرور زمان بهتر می ...

دونستن حق طبیعی هر زن و مردیه اما جوری جا افتاده که مرد این حق رو داره با هر کسی باشه چون نیازش بیشتره ولی زن این حق رو نداره و باید خونه شوهرش این اتفاق براش بیفته در غیر این صورت هرزه ست . خود شمام دنبال شخصی هستی که شما اولین نفری باشی که داریش. ولی احساسات یک زن خیلی عمیق تر از سند و ازدواجه . من از اون زن هایی نیستم که بتونم صرف این که طرف شوهرمه خودمو در اختیارش بزارم . من باید از ته قلبم عاشق اون مرد باشم . ولی این احساسا همه جا حکم هرزگی رو داره 

دونستن حق طبیعی هر زن و مردیه اما جوری جا افتاده که مرد این حق رو داره با هر کسی باشه چون نیازش بیشت ...

اشتباه جا افتاده! اون مرد بلاخره با دختری هست که فردا همسر مرد دیگه ای میشه! هرچی این مردا بیشتر بشن طبیعتا باید توقع کمتری داشت که خانوم خودشو از نفوذ این مردا محافظت کرده باشه! من موافق این نیستم مرد باید آزاد باشه ولی زن نه! اصلا این اسمش آزادی نیس! دلشون خوشه مردایی که فکر میکنن عشق دنیا رو میکنن و بعد با یه دختر نجیب ازدواج میکنن و خوشبخت میشن! بر فرض که اون دخترم نجیب باشه، اون رفتارا و تجربیات قبلی اون مرد اونو تنوع طلب کرده و دیگه به خانومش قانع نمیشه! دوباره میره سراغ کارتی قبلی! و زندگیش از هم میپاشه و جهنم میشه! خروجی این ازدواج ناموفق یه زن زخمی هست که دیگه ارزش های سابقو نداره! و رضایت میده با رابطه با هرکسی! اینجوریه که این بازی عین دومینو و عین یه چرخه کل جامعه رو داغون میکنه! 

اشتباه جا افتاده! اون مرد بلاخره با دختری هست که فردا همسر مرد دیگه ای میشه! هرچی این مردا بیشتر بشن ...

اره درسته . منم مشکلم همین طرز تفکر خیلی از مرداس . میتونم قبول کنم که طرفم تو رابطه عمیقی و چن ساله بوده باشه رابطه هم داشتن و جدا شدن . اما اینکه صرف نیاز مثل حیوون ببخشید فقط با طرف خوابیده باشه بعد همینطور دختر بعدی بدون علاقه بدون تعهد صرف برای تخلیه کمر . خدا هدفش از گذاشتن حس شهوت تو انسان اینکه ما بتونیم کنترل کنیم نه مثل این آخوندا که هی صیغه میکنن به هوای اینکه حلال شده زن نمونده رو کره خاکی که باش نخوابیده باشن . اینو نیستم . رابطه بدون علاقه بدون تعلق خاطر بدون تعهد برای من قفله . اوکی مردی قبلا رابطه داشتی پس نباید به روابط من واکنش بد نشون بدی .