2777
2789

یک آقا پسری اگ قصد جدی آشنایی داشته باشه؟

مثلا ازتون بخواد یکم آشنا بشین (درحد ۳_۴ دیت و چت )و خانواده هارو در جریان بزارید

شرایط این آقا پسر دانشجو ارشد باشه و ...

از نظر اخلاقی خیلی باهم مچ باشین و خیلی باهاش راحت باشید و این احساساستتون قبل از دیت باشه 

بعد از اولین دیدار اصلا شبیه کسی ک دوس دارید تو آینده کنارتون باشه نباشه چی؟

از لحاظ ظاهری ب دلتون نشینه؟ 

وزن خیلی پایین 

قد خیلی کوتاه 

و ....

هم دلتون برای چت هاتون و ۱۰ از ۱۰ بودن اخلاقتون بسوزه 

هم دلتون بخواد همسر اینتون مثلا حداقل قد ۱۷۵ داشته باشه یا مثلا ۷۰ کیلو باشه :/

من قد و وزن این آقا رو نمی دونم ولی ب شدت کم بود 

واقعیت وایب بیماری گرفتم نمیدونم چی بگم بهشون🥺🫠

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔

اگ ی بنده خدایی دلش برام بسوزه جواب بده ممنون میشم :)

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از روی ترحم با یکی ازدواج نکن

وقتی چت کردیم خیلی از اخلاق و رفتار و طرز اهمیت دادنشون خوشم اومده

اما حالا که دیدمش اصلا نمیدونم چکار کنم 🫠