2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید♥️

28 بازدید | 6 پست
فواید خواندن این دعایی که پست اول میذارم
١- مایه ناراحتی شیطان است.
۲- مایه استجابت دعا می‌شود.
۳- باعث نجات یافتن از فتنه‌های آخرالزمان می‌شود.
۴- باعث آمرزش گناهان می‌شود.
۵- شفاعت آن حضرت در قیامت شامل حال او می‌شود.
۶- نشانه انتظار است.
۷- فرج مولای ما حضرت صاحب الزمان (ع) زود‌تر واقع می‌شود.
۸- باعث طولانی شدن عمر است
۹- هنگام مرگ به او مژده می‌رسد و با او به نرمی رفتار می‌شود.
۱۰- باعث زیاد شدن اِشراف نور امام زمان (ع) در دل او می‌شود
۱۱- محبوبترین افراد نزد خداوند خواهد بود.
۱۲- کردار بد او به کردار نیک مبدّل می‌شود.
۱۴- فرشتگان برای او طلب آمرزش می‌کنند.
۱۵- در امان است از تشنگی روز قیامت.
۱۶- این دعا در عالم برزخ و قیامت مونس مهربانی خواهد بود.
۱۷- باعث دوری غصّه‌ها می‌شود.
۱۸- این دعا خوشایندترین اعمال نزد خداوند است.
۱۹- در روز قیامت هدیه‌های ویژه‌ای دریافت می‌کند.
۲۰- سبب کامل شدن دین است.
۲۱- ثواب کسی را دارد که زیر پرچم حضرت مهدی (ع) شهید شود.
۲۲- با ائمه اطهار (ع) محشور می‌شود.
۲۳- نائل شدن به بالاترین درجات شهدا در روز قیامت.
۲۴- رستگاری به شفاعت حضرت فاطمه زهرا (ع) را دارد.
۲۵- درجات او در بهشت بالا می‌رود
۲۶- عزیزترین وگرامی‌ترین افراد نزد پیغمبرمی شود
۲۷- نایل به بالاترین درجات شهدا درروز قیامت

(ممنون میشم ثواب این دعارو با من شریک بشید🙏🌹)

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.

اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.

یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.

یا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

لطفا دعا کن زودتر با نامزدم عقد کنیم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا دعا کن زودتر با نامزدم عقد کنیم

ان شاءالله🤲🏻♥️

مرسی گلم

🙏

برای منم دعا کن♥️🌹