2777
2789
عنوان

یک دمی رمانتیک و دمیسکشوال بدبختم

77 بازدید | 10 پست

بیست و خورده ای سن دارم ، تا حالا عاشق نشدم 

بعد عمری عاشق شدم که احتمال اینکه الان باهاش برم تو رابطه و خوب پیش بره یک درصده 

چون تا از نظر احساسی جذب کسی نشم نیاز جنسی ندارم ، الان تنها کسی ک میتونه حالم رو خوب کنه همینه ولی متاسفانه هیچ راهی ندارم 

خیلی فشار روحی و جنسی دارم و کلا خسته شدم 

کاش یکروز میشد باهاش باشم ، خستم 😭💔

میگم دلمو ب دریا بزنم و بهش بگم ... 💩 ب این زندگی که هیچی جور نیست 

جان من برام دعا کنید حال منم خوب شه ،گناه دارم 🥺

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 

دمی سکشوال تاحالا نشنیدم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر میخوای حال دلت خوب بشه سمت رابطه اشتباه نرو 

چون اگر مقطعی خوب بشی بعدش چتد برابر خراب میشی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دمی سکشوال تاحالا نشنیدم

ی بدبخت بیچاره ک نیاز جنسی نداره مگه از نظر عاطفی ب طرف مقابل جذب بشه ، تو عمرم ب یکی جذب شدم هم خدا نمیذاره ک بودن با کسی رو تجربه کنم ، دیگه دارم از اینهمه صبر میترکم

اگر میخوای حال دلت خوب بشه سمت رابطه اشتباه نرو چون اگر مقطعی خوب بشی بعدش چتد برابر خراب میشی

بیست و خورده ای از کسی خوشم نیومده ، یکبار عاشق یکی شدم و میتونم حس خوب داشته باشم ولی خدا اصلا منو نمیبینه و نمیزاره منم حس شادی با کسی بودن رو تجربه کنم 😭

ی بدبخت بیچاره ک نیاز جنسی نداره مگه از نظر عاطفی ب طرف مقابل جذب بشه ، تو عمرم ب یکی جذب شدم هم خدا ...

چ اسمای عجیبی رو خودت میزاری همه اولش همینن

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

چ اسمای عجیبی رو خودت میزاری همه اولش همینن

آخه این اولین کسیه که بعد بیست و خورده ایی علاقه دارم ک باهاش باشم و حس رابطه رو تجربه کنم ولی اصلا شرایط جور نیست ، احتمال میدم از طرف پسره بعدا پس زده بشم ولی خیلی میخام حس با کسی بودن از روی عشق رو تجربه کنم 

موندم بخدا ... چ دنیای مسخره ایی ک خدا حتی جواب نیازهای اولیت رو هم نمیده پ انقدر باید صبر و تحمل کنی 

آخه این اولین کسیه که بعد بیست و خورده ایی علاقه دارم ک باهاش باشم و حس رابطه رو تجربه کنم ولی اصلا ...

خدا راهشو گفته ولی ما پایبند مقرراتش نیستیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
راهش چیه ؟

ازدواج با فرد مناسب 

اگر اون طرفت واقعا خوبه باهم ازدواج کنید 

وگرنه اگر میخواد ازت سو استفاده یا تفریح کنه یا فقط یه هوسه زودگذره بهتره پا ندی 

چون گناهش همیشه تو حافظه ات میمونه و ذات پاکت رو اذیت میکنه