2777
2789

ایشالا همیشه بخوشی عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ❤️😍 اب و هوا چطور بود ؟ در حد سرمای شمال یا بیشتر ؟ 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فصلی رفتی هم برف هست هم شکوفه هم سرسبزی ؟جاهای مختلفه؟چندبار رفتی؟

بالای ۶   ۷  بار تو فصلهای مختلف رفته 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دنیای قصه ها تجربش خیلی خوبه

خیلی قشنگه یاد فیلم افسانه نارنیا افتادم 😍😍😍

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

من ک میگم بهش همون جاستجهنمش ایرانه

ایران کشور خیلی بزرگیه نسبت به سوئیس ایران خودمون جاهای زیباتر از سوئیس هم هست 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
تو در حد و اندازه ای نیستی ک واسه من تعیین کنی چ تاپیکایی رو برم ببینم بیش تر از کپنت صحبت نکن

اوخی تورو یادم اومد🥹🤣ب چیپ و کودن ترین استارتر سایت معروفی

عزیزم چون حسادت میکنی و تو توان رفتنشو نداری ولی فقط عقده شو داری دلیل نمیشه پاچه مردمو بگیری

الان ی شاغل موفق دیدی زور بت اومد ؟😂خو فشار نخور برو ظرفاتو بشور تا ۱۲ بخواب دیگ😂اوج خوشبختیت :

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
خب دوستای قشنگم امیدوارم دوست داشته باشین این عکسا حاصل چندین سفر من به سوئیس هستش دوست داشتم باهاتو ...

عزیزم خیلی عالی بود عکساتون و حسی ک به آدم منتقل می‌کنه پر از انرژی و حال خوب بود ..خوش باشید و خوش بدرخشید جانم 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

اوخی تورو یادم اومد🥹🤣ب چیپ و کودن ترین استارتر سایت معروفیعزیزم چون حسادت میکنی و تو توان رفتنشو ن ...

از بچگی بهت یاد ندادن ک سرتو بکنی تو ماتحت خودت و زندگی خودت ؟؟؟

الان این چ نشخواری بود کردی دییقا؟ 

الان تو گوه خور استارتری یا چی؟؟؟ 

اگه تاپیکم باسنت رو خیلی سوزونده ک بعد ۱۰ روز هنوز اسم منو یادت مونده و از حسودی داری میترکی خب عزیزم بیا پی وی بهت پماد سوختگی معرفی کنم . 

دیگه هم ریپلایی از من نخواهی داشت 

من با گدا گودال هایی ک حمالی شوهرای گشنشون رو میکنن دهن ب دهن نمیزارم