2777
2789
عنوان

هزار سوره توحید به نیت خانوم ام البنین برای کسایی که بچه میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 29 پست

وای فداش شم عزیدلم قربونش بشم شاید باورتون نشه من این ماه بهشون توشل کردم میگف یا حضرت ام البنین این ماه حانله بشم بعد ۳سال خدا خواست و بادعای این عزیزدل باردارشدم در ناامیدترین حالتم....باورتون میشه خاک توسرم حتی صلوات و اینجور چیزا ندادم فقط صداشون میکردم ایشونم دست رد ب سینم نزدن...من عاشقشونم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
اتفاقا یکم پیش داشتم ب بارداریم فک‌میکردم ک شمااین تاپیک‌رو زدی۱۰ تا خوندم گلم

صد تا بخون.. تقدیم کن به. خانوم ام البنین به خدا زمان زیادی نمیبره عوضش خانوم. ام النین واقعا حاجت میده❤

چند ماهه اقدامی گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه من برای ازدواج خودم و همه مجردا و حاجت روایی شما و بقیه عزیزان بخوتم؟؟؟🥲

بخون عزیزم خانم ام البنین حاجتتو میده پسرش باب الحوائجه

شوخی نیس حتما حاجت میده هم خودشون هم پسرشون قمر بنی هاشم❤❤❤

صد تا بخون.. تقدیم کن به. خانوم ام البنین به خدا زمان زیادی نمیبره عوضش خانوم. ام النین واقعا حاجت م ...

نذر کردم اگه حاجت روا شم قران رو ختم میکنم هدیه میکنم ب ایشون 

۳ روز قبلم چله زیارت عاشورامو ب نیت خانم فاطمه زهرا تموم کردم 

دوتا چله دیگه هم دارم 

با این ماه۳ ماه اقدامم مشکلم اینه ک واقعا نمیتونم بهش فک نکنم استرسشو دارم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

عزیززززم😍 چیزی هم نذر کرده بودین؟

باورت میشه ن فقط قسمشون میدادم اها چن سریم ایت الکرسی برا حضرت ابلفضل خوندم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
بخون عزیزم خانم ام البنین حاجتتو میده پسرش باب الحوائجهشوخی نیس حتما حاجت میده هم خودشون هم پسرشون ق ...

۱۴میخونم عزیزم صدر تمام حوائج طهور امام زمان و حاجت روایی هممون

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت