2777
2789

سینگلم و های های دارم با پیامای این تاپیک گریه میکنم🥲😭

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جاها بهم ثابت کرده 

ولی مهم ترینش اینکه وکالت تام بلاعزل بهم داد و اقرار نامه محضری که دور از جون بعد فوتشم همه چیزش ماله منه و خانوادش نمیتونن ادعایی کنن و حضانت دخترم رو بهم داد ..

وقتی بخاطر اذیت هایی که خانوادش بهم کردن سه ساله باهاشون قهره و مامانش رو ندیده ..

بخاطر ناراحتیم از یه مسئله ای که برادرش برامون درست کرده بود ازش شکایت کرد و گفت تا تهش هر چی بگی همونه ..

اینم بگم این آدم آدمی بوده که به شدت بچه ننه بوده و خانواده دوست .. همه اقوامش پشت سرم میگن دعا و جادو کرده 😂😂

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
چرا این برا سال ۸۶ بود الان دوتا بچه دارم

خدا حفظشون  کنه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم