2777
2789

توی بارداری برام گردنبند طلا خرید طاقت نیاورد بهم گفت می خوام موقع  زایمان بندازم گردنت 

نخود تو دهنم خیس نموند به مادرم گفتم

گفت دیگه جلوه نداره

بعد فهمیدم یک النگو هم خریده ولی اون را بهم نگفت تا سورپرایز بشه برام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسر من ازاقوام دور .....مادر خاله مادر بزرگ داره که خیلی روش تسلط دارن 

و اصلا اجازه نمیذادن بیاد سمت من 

ما فامیل دوریم 

از نوجوانی بهم علاقه داشته ولیقایمکی

بخودمم نشان نمی‌داد اصلا 

ولی ی روزی باهام حرف زد و آمد جلو 

ی جایی که عجیب بود 

با سختی آمد جلو 

هنوز هم روش کمی تسلط دارن ولی خوب عاشقم شد 

اسی خدا خیرت بده انقدر تو این سایت تاپیک خیانت دیدم حالم داشت از هر چی مرده بهم میخورد. دلم باز شد😍

الهی که همه زوجا همیشه پر از عشق و خوشبختی باشن و پابند خونه و خونواده خودشون🥹

هم دوران مجردی هم الان که متاهلم تشنه محبتم الآنم دارم با گریه مینویسم خودم خیلی بااحساسم ولی از هیچ کس محبت ندیدم من با ۳۸سال سن تشنه محبتم دوست دارم یکی بگه عاشقتم یکی بغلم کنه سرم رو بزاره رو سینش..ولی خودم بشدت به دخترم محبت میکنم که عقده ای نشه مث خودم 🖤💔😔

بله دوتا دختر

به نظرم آدمایی که به خاطر بچه همسرشونو ترک نمیکنن جز عاشق ترین و وفادارترین آدمان حالا چه مرد چه زن. مخصوصا اوناییکه از سمت خانواده هاشون تحت فشار قرار میگیرن و بازم حاضر نمیشن طرفو ترک کنن.  یه فامیل داشتیم بچه دار نمیشدن انقدر همو دوست داشت هیچ احدی نفهمید مشکل ازکدومشونه اخرم با کلی نذر و نیاز بعد چندین سال خدا یه سه قلو بهشون داد🫠

عزیزم میشه لطفا بگید چرا؟

سال ۸۶ بود و تشخیص مشکل خون دادن و چندین پزشک معتمد خودشون تشخیص دادن که نباید بچه دار بشیم و همسرم تعهد دادن وازدواج کردیم 

تا پنج سال بعد به اسرار من دوباره ازمایشات از اول گرفتیم و فرستادیم المان و تشخیص دادن که میشه بادار شم ولی زیر نظر مرکز ژنتیک  و  نمونه برداری 

خدارو شکر الان دوتا ب.چه دارم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

هیچوقت نفهمیدم همیشه و هر لحضه بددهنی میکنه و فحش میده 

ولی شبا که میخواد بخوابه میگ تو میری رو اعصابم و من و از خود بیخود میکنی که من فحش میدم

به نظرتون دوسم داره یا فیلمشه

دانش آموخته طب سنتی🥰