2777
2789

مینی سریال باشه یا سریال؟

اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ونزدی رو چون خیلی شبیه کپی از هری پاتر بود دوست نداشتم.

ولی چیزی که دوست دارم رو بقیه دوست ندارم،اونم استرینجر تینگز هست. چند تا فصل داره.

واسه من خیلی خیلی جذاب بود. شخصیت های اصلی چند تا بچه دبستانی متفاوتن،ولی داستان های عاشقانه خواهر برادر هاشون،مامان باباهاشون رو هم میبینی‌

تو فصل آخر که از این سریال اومده بچه ها ۱۵ سالشونه.

تو فصل بعد که ۲۰۲۵ قراره بیاد بچه ها دارن نوجوانی رو تموم میکنن.

چند تا کراش هم تو سریال میبینی که اوف.

ولی سریال آنه شرلی رو دیدی؟

من اونقد جذب این سریال شده بودم که فک کن خوابشو دیدم.

سریالش خیلی خفن و باحال تر بود نسبت به کارتونش .

اگه مینی سریال هیجان انگیز گروگانگیری میخوای

خانه کاغذی یا همون سرقت پول که یه مینی سریال اسپانیایی هست و مینی سریال معلم که ساخت ترکیه ست رو پیش نهاد میدم.

من ونزدی رو چون خیلی شبیه کپی از هری پاتر بود دوست نداشتم.ولی چیزی که دوست دارم رو بقیه دوست ندارم،ا ...

استرینجر تینگز ترسناکه یا نه چون من فوبیا دارم اگه ترسناک باشه نمیتونم ببینم 

استرینجر تینگز ترسناکه یا نه چون من فوبیا دارم اگه ترسناک باشه نمیتونم ببینم

نمیدونم چی برات ترسناکه

یه سری موجودات ترسناک دیده میشه،اسم فیلمو سرچ کن میبینی چه شکلی اند.

یه جایی هم ادما زامبی میشن😶😂😂

سریال کره ای مثل زیبای حقیقی و پسران برتر از گل معرفی کن

فیلم کره ای زیاد دیدم ولی چرا اسم یادم نمیاد:/

یه سریال که وقتی تموم شد واقعا ناراحت بودم، دکتر کیم بود.

لی مینهو رو اگه دوست داری یه سریال داره دوست دخترش پری دریایی هست،اون خیلی فان و قشنگه.

وینچنزو رو حتماااا ببین.

لی جونگ سوک که فک کنم تو پسران برتر از گل هم هست، یه سریال داره دهن لق من اونو خیلی دوست دارم البته جنایی طوره. یه سریال عاشقانه پزشکی هم داره که خیلی قشنگه.

ریپلای ۱۹۸۳ هم فیلم خاص و متفاوت و عمیقی هست،من بعد این سریال واقعا انگار یه تیکه از وجودم کنده شد. شخصیت های سریال تو سن نوجوانی و دبیرستان هستن.

اگه جنایی بخوای،شاهکار جنایی های کره بنظرم قاضی شیطان هست.

فیلم کره ای زیاد دیدم ولی چرا اسم یادم نمیاد:/یه سریال که وقتی تموم شد واقعا ناراحت بودم، دکتر کیم ب ...

مرسی میبینمشون الان یه سریال میبینم نمیدونم فکر کنم چینیه وقتی به سویت پرواز میکنم خیلی دوسش دارم