2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه یه روز می‌گفت خوشحال اونایی که عشق را تجربه کردند. به خدا از بچه ام هم بیشتر دوستش داشتم اما خو ...

منم  از جون  خودم بیشتر دوستش داشتم 

امروز نشستم اینقدر گریه کردم که با چشمای  نیمه باز دارم صفحه گوشی رو نگاه میکنم

چه سرنوشت گندی دارم من

بادخترم حرف میزدیم یدفعه نگاش کردم دیدم باذوق داره نگامون میکنه بعد نگامون بهم خورد لبخند زد

شوهر منم از این نگاهها زیاد داره ولی می دونم دخترمو از من بیشتر دوست داره البته خوشحالم بابت این موضوع

شوهر منم از این نگاهها زیاد داره ولی می دونم دخترمو از من بیشتر دوست داره البته خوشحالم بابت این موض ...

بیشتر دوس نداره  ولی خب جنس دوس داشتنا فرق میکنه 

من شوهرم محبتشو عملی نشون میده مهربونه بینهایت ولی محبت کلامی و قربون صدقه فک کنم روش نمیشه مغروره واسه همین این نگاش و لبخندش بهم چسبید حتا بعدش بش گفتم چیه ادم ندیدی دوباره خندید خخخ

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بیشتر دوس نداره ولی خب جنس دوس داشتنا فرق میکنه من شوهرم محبتشو عملی نشون میده مهربونه بینهایت ولی ...

نه اتفاقا شوهر من زود عصبی می سه ولی همیشه میگه اولویت من شما دونفرید ،ولی زبانی هم گفته دختره از همه بیشتر دوست داره...ولی قبل دخترم به من می‌گفت تو رو از همه کیم بیشتر دوست دارم ومن گاهی حسودی می کنم 🥹

اگر بیاد دوباره خاستگاری هم برنمیگردم جانم تموم شده برام ینی مدل زندگیم و همه جی تغییر کرده مگر اینک ...

سوالی برام پیش آمد اگر دوست داشتید جواب بدین .شما وقتی دیدید مریض شدن رابطه ات بد شدبا ایشون وحرف یا خنده نمی کردید ؟

نه اتفاقا شوهر من زود عصبی می سه ولی همیشه میگه اولویت من شما دونفرید ،ولی زبانی هم گفته دختره از هم ...

آخی عزیزم  خدا حفظش کنه واسه دخترت  ولی خب حسودیم داره یکم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من مطمئنم همسرم دوسم داره تو زندگی تو کوچکترین چیزا تو همه جا اولویتش اول منم بعد دخترم  ولی خب من خیلی دلم باهاش نیست😢 خیلی حوصلشو ندارم خیلی وقتها اشتباهاتش رو زیادی بولد میکنم خودش میگه تو دوستم نداری و گاهی ک دلم به حالش میسوزه بهش ابراز محبت میکنم کلی خر ذوق میشه 

آخی عزیزم خدا حفظش کنه واسه دخترت ولی خب حسودیم داره یکم

ولی بارها یهو چشمم خورده و دیدم تو جمع خصوصا جمع خانما(به گفته دیگران زیبا هستم) با ذوق و دوست داشتن نگام می کنه ..مثلاً چند وقت پیش مراسم ختم یکی از اقوام تو تالار بودیم یهو برگشتم دیدم همچین نگام می کنه ..البته چون دوتامون زود عصبی می شیم از اول زندگی تا الان دعوا هم زیاددد داشتیم ولی همو دوست داریم