2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتایی که پول نداره هرچی ببینه بهم میاد و جنسشم عالیه میخره برام حالا هرچقدر بگم نخر میخره باز.الانم ی جفت کتونی ۳ میلیونی خریده برام شاید برا خیلیا پولی نیس سه میلیون ولی برا طبقه ما زیاده بخدا.گفتم پس بده میگم نه برات حریدم بپوش

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من هیچ وقت احساس نکردم دوستم داشته باشه محبت ۲۱ ساله من درش اثر نداشته برادرش و پدرش رو میپرسته ...

منم هر چی فکر میکنم میگم فقط وقتی که اون جور میخواست باشم دوستم داشت نبودم رهام کرد مهم نیست خدا سر هیچ کس نیاره 

تو محضر که اول تعهد داد بچه دار نشیم بعد عقد کردیم

وا چرا

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

از اونجایی که اسمم را تو گوشیش عذاب سیو کرده...از اونجایی که هرچی فکر کردم یادم نیومد آخرین باری که بهم گفته دوستت دارم کی هس...از اونجایی که هر وقت باهام حرف میزنه تو چشمام نگاه نمیکنه...از اونجایی که وقتی از کنارم رد میشه مراقبه مثل یه نامحرم دستش یا بدنش بهم نخوره...از اونجایی که از اول ازدواج جاشو ازم جدا کرد و ....

فکر میکردم دوسم داره ولی بار معده درد گرفتم براب اولین بار حالم بد شد با کلی غر رفت دارو گرف اورد پرت کرد جلوم 🥹😔

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...

منتظر  اتوبوس بودم هوا ابری بود با خودم چتر برده بودم خسته بودم  نشستم چترمو گذاشتم کنار باد زد افتاد پایین . زنگ بهش زدم رفت چتر رو واسم آورد 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
کسی که دوست داره از چشاش معلومه وقتی نگات میکنه انگار چشاش ستاره بارون میشه و همیشه با ذوق نگات میکن ...

بخدا اینطوری نیست من وقتی نگاه کردنشو یادم میوفته میگم حتما دوستم داشته همیشه تپ جمع متوجه میشدم داره منو نگاه میکنه یا همینطوری مستقیم با چشاش حرف میزد از دور

ولی هیچ اارزشی برا قائل نبود 

خیلی کارا کرده که یه زمانی به جرات میگفتم دیوانه وار میپرسته منو 

هنوزم خیلی از این کارا میکنه مثلا هرشب ۱۱ شب از سرکار میاد با وجود خستگی منو دخترمو میبره بیرون دور میزنیم 

هرچی بخوام میخره نه نمیگه

گل میخره 

غذا درست نکنم کار خونه نکنم چیزی نمیگه 

اما با همه اینا خیانت کرد 

الان دیگه نمی‌دونم دوستم داره یا نه