2777
2789
متاسفانه بخاطر افسردگی هستش که میگیرن چون زندگی با بچه اوتیسم خیلی سخته حتی گاهی مادرا بچه رو میذارن ...

اره بخدااا خیلی سخته۲تاهم که داشته باشی خیلی مشکله الان بیچاره ها هردو بدجور مریض شدن ویرووس گرفتن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونجایی که بدرفتاری های مادرش رو دید و خودش ازش فاصله گرفت بی اینکه من هرگز کلمه‌ای بی‌احترامی کنم به مادرش. شش ساله ازدواج کردیم. روز به روز بیشتز دوستش دارم چون واقعا منطقی و منصفه

من شوهرم خیلی کار میکنه شب و روز طلا میگیره .البته خودمم کار میکنم زیاد .و خرید میکنه برای خونه ولی ...

یا الله این دیگه کیه

خدا بهت صبر بده

اما چاره ای نیست

من فهمیدم بدون عشق هم میشه زندگی کرد 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
کسی که دوست داره از چشاش معلومه وقتی نگات میکنه انگار چشاش ستاره بارون میشه و همیشه با ذوق نگات میکن ...

منم از چشاش میفهممم دقیقا دوستم نداره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک