2777
2789
دیگه با شما حرفی ندارم چون میزان منطق و قدرشناسی شما مشخص شد!فردا توی یک تاپیک دیگه منو میبینی میگی: ...

شما با یه کامنت من ناراحت شدین اونم بدون دلیل پس خودتون آستانه تحملتون پایینه

پس الکی اینجا به کسی نگید طلاق نگیر بشین زندگی کن که فکر کنه واقعا داره کار درستی میکنه میشینه یه سم رو هر روز میخوره و تحمل میکنه

شوهر من سمه خالصه

حاضرم برم روزی ۱۶ ساعت کار کنم ولی برای خودم باشم این سم رو هر روز نخورم

توکل به خدا🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وقتا شده اما مهم ترینش روزی که تو کوجه پدرش به من وبابام فحش داد من بدون حرفی باحالت هنگ رفتم تو خونمون اما شوهرم رف جلوش گف این حرفاچیه میزنی سنی ازت گدشته با زنم چیکا داری هرحرفی داری به من بزن که پدرش چتدتا سیلی بهش زد بعدم ریختن تو حیاط خونمون برادرشم کشیدن وسط کتک کاری کردن هی مادرش میومد میزد در ورودیه خونمون بیابیرون وفلان شوهرم جلوی همشون وایستاد انگار داشا تو اب غرق میشد یه تنه جلوشون وایستاد کتک خورد طفلی جیگرم آتیش میگیره یادم میفته اما نذاشت بیان طرف خونمون بخاطر شراکت وپول بودا شوهرم اعترلص کرده بود که چرا به من پولی نمیدین اونام میگفتن زنت پرت کرده پدر بی وجودش  منو فحش داد....خلاصه مردانگیشو ودوست داشتنش رو برام ثابت کرد از صبح اونروزم دیگه تذاشت اونا منو ببینن ۶ساله قطع رابطه ایم میگه من نردم برین پی کارتون....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
۳ سال که زیاد نیس یکی از نزدیکانم ۱۰ سال بزرگتر هنوز عقد نکردن پسره ۳۵ ساله میدونم حتما پشیمون می شه ...

واقعا هم زیاد نیس من چهره م خیلی بی بی و ریزنقشم شوهرم اما هیکلی و‌موهاش سفیده واقعا کسی ببینه متوجه نمیشع اما خب بعضیا زبونشون عین مار نیش داره باید دل تازه عروس خون کنن 

ایشاله هرچی خیره براشون رقم بخوره

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

شما با یه کامنت من ناراحت شدین اونم بدون دلیل پس خودتون آستانه تحملتون پایینهپس الکی اینجا به کسی نگ ...

برو طلاق بگیر... هر چه سریعتر!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واقعا هم زیاد نیس من چهره م خیلی بی بی و ریزنقشم شوهرم اما هیکلی و‌موهاش سفیده واقعا کسی ببینه متوجه ...

من طرف پسرم  میدونم پشیمون می‌شه حداقل ۱۵ سال دیگه  بخاطر پول انگار داره ازدواج می کند ما فکر می کردیم ۵ یا ۶ سال دختره بزرگتره تازه فهمیدیم ۱۰ سال دیگه نزیک یائسه شدنشه          ما به یکی فامیل ها گفتیم قراره این ازدواج سر بگیره  پدر دختره شاکی شده چرا به فلان خانواده که فامیل گفتين؟ فامیل ما بوده     یعنی ما حق تحقیق نداشتیم بالاخره که چی ؟ بعد ا همه می فهمن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من طرف پسرم میدونم پشیمون می‌شه حداقل ۱۵ سال دیگه بخاطر پول انگار داره ازدواج می کند ما فکر می کرد ...

خدا بخیر کنه نگرانی تون قابل درکه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بارها بهم ثابت کرده که دوستم داره وبارها دلم رو شکسته حقیقت خیلی گیجم نمیتونم بفهمم 

کامنتای اینجا رو میخونم فک میکنم شوهراشون خیلی خیلی خوبن وتا حالا دلشون نشکسته وفقط شوهر منه که در کنار تمام دوست داشتنش بارها دلمو شکسته پس نمیتونم بفهمم کی بهم ثابت شد که دوستم داره 

اما وقتی شوهرمو با اکثر مردا مقایسه میکنم خوبیای داره که به ندرت پیش میاد کسی داشته باشه 

نظر شما چیه؟