جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو درخواست اقایون رد کردی چجوری اخه بع ازدواج ختم بشه
قصدت سنتی ازدواج کردنه؟
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
اره گلم ا ن شا الله سنتی ما تو محیط کوچک وخانواده ی مذهبی هستیم واصلا دوست ندارم با جنس مخالف دوست ب ...
خب تو سنتی باید خانواده طرف ازت خوشش بیاد
تو مراسمات همچی شرکت کن تا دیده بشی
مثل عروسیا مجالس روضه ها
اول باید ببینن خوششون بیاد تا برن خونه به پسر یا برادر به اون شخص مورد نظر بگن
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚