2777
2789
سعی میکنم...ولی باید وقتی دیدمش بهش بگم من تا اخر با این وضع نمیتونم

اره شاید اگه ببینه تا این حد جدی هستی این کارشو بزاره کنار یا شایدم همه‌چی تموم بشه بینتون ریسکیه ولی تکلیف آدمو مشخص میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روز باهاش سر سنگین شو زود پیام نده زود جواب پیام نده بار اول زنگ زد جواب نده بگو دستم بند برای ب ...

دوست دارم این امتحان کنم ولی دل خودم بار نمیده

خودمم دوست دارم برم ی مدت بیینم واکنشش چیع

ولی حس میکنم مغروره نمیگه

چون یبار گف شاید یروز خودت بری🚶🏻‍♀️

اره شاید اگه ببینه تا این حد جدی هستی این کارشو بزاره کنار یا شایدم همه‌چی تموم بشه بینتون ریسکیه ول ...

خداکنه یا تموم شه یا درست شه واقعا خستع شدم

اخع سری پیش گف دیگ فالو نمیکنم ولی باز کرد...

حس میکنم جدی نگرفته حرفامو

ببخشید خوب متوجه نشدم

خیلی ساده اس وقتی یه پسر دور برش پر دخترای قرتی و دنبالشن خودش دنبال یه دختر متفاوت از اون دخترای دور برش میره و جذب دختر های ساده میشن 

از طرفی هم گاهی میبینی انقدر با دخترای قرتی بوده و دیده میدونه چخبره میره دنبال ب اصطلاح دختر افتاب و مهتاب ندیده 

ببین اگه اون دوست داشته باشه نازت میخره 

اون که دنبالته نه تو اون که نگرانته

البته دوست داشتن باید دو طرفه باشه ولی تو رابطه ای که مرد عاشقتره اون رابطه پایدارتره

قدر خودت بدون اگه ناب موندی ناب بمون

برا کسی تب کن که برات بمیره 

حس بدی ازعکسش نگرفتم 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
خیلی ساده اس وقتی یه پسر دور برش پر دخترای قرتی و دنبالشن خودش دنبال یه دختر متفاوت از اون دخترای دو ...

اره چون خودشم بهم گفت تو با بقیع فرق داری گفم چ لحاظ گف ظاهری

اولاش خوب بود ولی الان یجوری شده حس میکنم ازم خستع شده و فک میکنه همون دافا بهترن🚶🏻‍♀️